Öykü Serter, aşk hayatı ve erkekler hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

Öykü Serter, aşk hayatı ve erkekler hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 11:00

İşte Benim Stilim yarışma programının sunucusu Öykü Serter, bir dergiye röportaj verdi. Serter, “Omurgasız erkekle işim olmaz.” dedi. Ayrıca, aşk hayatı ile ilgili bir çok ipucu verdi.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen moda-tarz yarışması İşte Benim Stilim'in sunuculuğunu yapan Öykü Serter samimi açıklamalarda bulundu. Aşk ve erkekler üzerine konuşan Serter: “Omurgasız erkekle işim olmaz.” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Öykü Serter, “Ne adamlar gördüm; tasmalarıyla alemlere dalan! Ben aşk kotamı doldurdum. Sabrım sonsuzdur ama suistimal edilirsem ışık hızıyla soğurum. Omurgasız, sözünü tutmayan erkeğe tahammül edemem, işim olmaz. Arkama bakmam kaçarım.” diye konuştu. Adı bir süre önce sunuculuk yaptığı programda jüri üyeliği yapan Kemal Doğulu ile aşk dedikodularına karışan Serter, bu sözleri ile aşk yaşadığı birinin olmadığı sinyallerini verdi.

Öykü Serter, aşk hayatı ve erkekler hakkında konuştu

Haberin Devamı

Öykü Serter kimdir?

Öykü Serter, 25 Şubat 1975 yılında Ankara’ nın Çankaya ilçesinde dünyaya geldi. Ankara Ted Koleji ve Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’ nden mezun oldu. Bunun yanı sıra Latin Dili ve Edebiyatı da okudu. Bir süre yüzücülük yaptı. Kurbağa branşında milli takım düzeyinde yarışan Serter’ in 250’ si altın toplam 800 madalya kazandı. Medya dünyasında bir çok çalışma yaptı. Şu an İşte Benim Stilim isimli programda sunuculuk yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!