On numara

Güncelleme Tarihi:

On numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2004 00:53

Anneleri nerede

Babaları Ferhan Şansoy’un Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda sahnelediği son oyunu ‘Uzun Donlu Donkişot’ oyununun galasına, boşandığı eşi Derya Baykal gelmedi. Kızları Ferhan ve Derya Şensoy’un yalnız bırakmadığı ünlü oyuncu, ‘Şimdi önemli olan yeni oyunum. Özel hayatımın sahnede yeri yok’ dedi.

Serhat geziyor

Fenerbahçe’nin sakatlık ve formsuzluk nedeniyle forma giremeyen yıldız futbolcusu Serhat, önceki akşam yine İspanyol sevgilisi Claudio ile Mayadrom Mori restoranda arkadaşları ile suşi yedi. Çıkışta otopark kapısını kullanan Serhat yine, Hürriyet objektiflerine yakalandı.

Öperim de severim de

Nişantaşı Shu-Bar’ın sahibi Aykut Kutluel geçtiğimiz hafta 42’nci yaşgününü ve evliliğinin ilk yılını sahibi olduğu barda kutladı. Eşi Senem Kutluel’in organize ettiği geceye Kutluel çiftinin dostları katıldı. Aykut Bey, eşi Senem Hanım’ı öylesine öptü ki, diğer konuklar dakikalarca alkışladılar bu anı.

Ayşe’nin gözyaşları

Önceki gece Zincirlikuyu Gola Bar’da sahneye çıkan Akrep Nalan’ı izleyenler arasında Kenan Doğulu, eski sevgilisi Çağla Şikel, Ozan Doğulu ve onun eski sevgilisi Ayşe Hatun Önal da vardı. Bu dörtlüye eklenen oyuncu Doğa Rutkay, her şeyin bir anda karışmasına neden oldu.

Ayşe Hatun Önal, gece boyunca yakın arkadaşı Çağla Şikel’le eğlenirken, eski sevgilisi Ozan Doğulu’nun Doğa Rutkay ile ilgilenmesine çok sinirlendi. İçeride karşılaştığı manzara karşısında hıçkırıklara boğulan Önal’ı, Çağla Şikel teskin ederken, Doğulu da yaşadığı bu tartışma sonrası barın kapısını tekmeledi. Doğa Rutkay ise kapıya çıkmadan önce annesi ile ilginç bir telefon görüşmesi yaptı. Doğa Rutkay annesine, ‘Ozan’la birlikteyim anne, birazdan eve geleceğim’ derken, Doğulu’ya da, ‘Dışarıda bir sürü gazeteci var, el ele çıkalım, her şey anlaşılsın’ teklifinde bulundu. Doğulu bu teklifi reddetti. Ayşe Hatun’la tartışan ve Doğa Rutkay’ın teklifine aldırmayan Doğulu, barı tek başına arka kapıdan terk etti. Ayşe Hatun Önal ise sevgilisi Ozan Doğulu ile arasına giren Doğa Rutkay’ı hazmedemeyip ağladı.

Haldun Dormen’e laf attı

Almula Merter’in yönettiği ‘Hamam’ oyununun basın özel gösterimi önceki gün, Haldun Dormen Tiyatrosu’nda yapıldı. Almula Merter’in işletmeciliğini alarak Cahide Sonku Kültür Merkezi adıyla yeniden hizmete soktuğu tiyatrodaki gösterimde oyuncular heyecanlıydı. Merter, ‘Benim bu tiyatroyla ilgilendiğimi duyan Haldun Dormen ve Ali Poyrazoğlu, bina sahibini arayıp engel olmaya çalıştılar. Ancak buraya sponsor olan firmalar ekonomik anlamda garanti verince bir problem kalmadı’ dedi. Oyunda bir travestiyi canlandıran Fatih Ürek ise, ‘Rolümü ilk önce Neslihan Yargıcı canlandıracakmış ama provalara geç gelip oyunun gidişatını olumsuz etkileyince bana teklif ettiler. Neslihan benim arkadaşım, rolünü kapmam söz konusu degil’ dedi.

Kafada Boğaz Köprüsü

Trendy Hair, Levent’te açtıkları mağazalarının bir yaşına basması nedeniyle özel bir gösteri yaptı. 30 kişilik ekip, Tülin Şahin ve Meral Vadula’nın kafasına Boğaz Köprüsü’nü oturttu. Saç şovda, 4,5 kilo saç kullanıldı. Şahin, ‘İlk kez saçıma böyle bir şey yaptırıyorum. Benim için taşıması zor olmadı. Ben böyle şeylere alışkınım, çünkü podyumda bundan ağır elbiseler taşıdım’ dedi.

Akıllı ol Tuğçe

Zerrin Özer, önceki akşam Arto’nun sahneye çıktığı Şamata Bar’daydı. Arto’nun isteği üzerine sahneye çıkan Özer, ön masada Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile birlikte oturan Tuğçe Kazaz’a dönüp ‘Akıllı ol’ dedikten sonra ‘Kıyamam’ adlı şarkıyı seslendirdi. Özer, ‘Ben Kenan Doğulu ile Tuğçe arasındaki aşka hayrandım’ dedi. Kazaz, birlikte eğlendiği Serdar Bilgili’nin de bulunduğu kulüpten tek başına çıktı.

Çiçek’te ud kapışması

Sevilen dizi ‘En Son Babalar Duyar’ın oyuncuları geçtiğimiz gece Çiçek Pasajı’nda felekten bir gece çaldı. Dizi oyuncuları birlikte yemek yiyip gönüllerince eğlendiler. Dizinin başrol oyuncularından Ali Sunal bir ara ud çaldı. Onu kıskanan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Light Selami’si Özgür Ozan ‘Ben de çalabilirim’ diyerek udu eline aldı. Ama sonuç felaketti.

Sosyeteyi tanıyor

Etiler Şamdan’ın 20 yıllık kapı görevlisi Affan Başak kulübün sosyetik misafirleriyle arkadaş gibidir. İşini bilen Affan ile patron Mehmet Tuna’nın arası geçtiğimiz aylarda açılmıştı. Şimdilerde eski günlerdeki gibiler, nazar değmesin. Affan Başak, Hayal Davran’ı yolcu ederken uzun zamandır Şamdan’a gelmeyen Davran’a sitem etti.

Çekmeyin abi

Cem Yılmaz önceki gece BKM’deki oyununu bitirip çıkarken gazetecileri karşısında görünce önce şaşırdı, şaşkınlığını üstünden atınca sohbete başladı, sorulara cevap verdi. Rol aldığı Doritos reklamındaki gibi en sonunda, ‘Çekmeyin yahu niye çekiyorsunuz’ diyerek uzaklaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!