Ömür Gedik Kocaeli'de hayranlarıyla buluştu!

Güncelleme Tarihi:

Ömür Gedik Kocaelide hayranlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 11:54

Ömür Gedik, önceki gün Kocaeli’nde bir alışveriş merkezinde düzenlenen bir etkinlikte sevenleriyle buluştu. Duygusal anların da yaşandığı etkinlikte Ömür Gedik, Tarkan’ın “Ahde Vefa” albümünde başarıyla seslendirdiği ‘Veda Busesi’ şarkısını seslendirdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Önceki gün Kocaeli’nde bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte hayranları ile bir araya gelen Ömür Gedik, sevilen şarkılardan oluşan akustik sahnesi ile büyük beğeni topladı. Gedik, Tarkan'ın 'Ahde Veda' albümünü çok beğendiğini söyledi ve albümde yer alan 'Veda Busesi' şarkısını seslendirdi.

Çocuğuma ‘Ömür’ İsmini Koyacağım!

Beklenen ilgiyi bulan güzel şarkıcıdan imza ve fotoğraf almak isteyen Kocaelililer uzun kuyruklar oluşturdu. Hamile bir hayranı doğacak çocuğuna 'Ömür' ismini koyacağını söyleyince duygusal anlar yaşandı.

Hayranlarının ilgisi ile mutlu olan ve sempatik tavırları ile dikkatleri çeken Gedik, hayranlarının getirdiği Kocaelispor atkısı ile poz verip futbol takımını başarılarından ötürü kutladı.

Ömür Gedik Kocaelide hayranlarıyla buluştu

Haberin Devamı

Ömür Gedik Kimdir?

Hürriyet Gazetesi yazarı olan Ömür Gedik, 22 Aralık 1970 tarihinde doğdu. Yazarlık kariyerinin yanı sıra bir çok sosyal sorumluluk projesine imzasını atan Gedik, sanatçı ve hayvan hakları savunucusu, SİYAD (Sinema Yazarları Derneği) üyesi, HAÇİKO Derneği (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği) kurucusu ve başkanı kimliği ile de adından sıkça söz ettiriyor.

1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi, İngiliz Filolojisi’nden mezun olan Gedik, üniversiteden mezun olduktan sonra Sabah Dergi Grubu’nda çalışmaya başladı. 1993 yılında Hürriyet’e geçiş yaptı.

Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Bölümü’nde 1 sene okutmanlık yaptı. 1999 yılında Hürriyet Kültür Sanat Servisi’nde görev yapmaya başlayan Ömür Gedik'in Hürriyet Kelebek’te ağırlıklı olarak sinema üzerine yazılara yer verdiği bir köşesi bulunmaktadır.

Televizyonculuğa 2004′te başlayan Ömür Gedik 1 sene boyunca tv8′de sinema içerikli Stüdyo programını hazırladı ve sundu. 2005′ten itibaren Kanal D’de yayınlanan sinema programı Cinemania'yı hazırlayıp sunmaktadır.

Ömür Gedik, üniversite yıllarında kendi kurduğu grupla başladığı müzik hayatını Teoman, Burak Kut ve Halil Sezai ile düet yaptığı ilk maxi single'ı “Portakal, Orda Kal” ile profesyonelliğe taşıdı. Halil Sezai ile seslendirdiği Paramparça o yılın en çok dinlenen ikinci şarkısı oldu. Bunun ardından ünlü İtalyan şarkıcı Al Bano ile düet yapan ve İskender Paydaş ile çalışan Gedik gazeteciliğinin yanında sahne hayatına da devam ediyor.

Haberin Devamı

2015 yılında çıkarttığı “Hey Onbeşli” ve “Karşılaşma” isimli single çalışmaları ile büyük beğeni toplayan Gedik, çeşitli festival ve etkinliklerde de sahne alıyor.

Ömür Gedik ayrıca Tüketici Akademisi tarafından düzenlenen 25. Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde “Yılın En Çok Çalan Şarkı” ödülünü aldı. Bir çok alanda aktif olarak rol alan ve başarılı çalışmalara imza atan Gedik’in “Tayga” isimli bir kız çocuğu vardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!