Ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

Ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2005 00:00

19 yaşındaki yıldız Lindsay Lohan, aile sorunları ve yoğun iş hayatı yüzünden aşırı kilo verince, hastaneye kaldırıldı. Ölümden dönen oyuncu, artık hayata farklı bir gözle bakıyor.

Gençlik filmlerinin yıldızı Lindsay Lohan, çok zor bir yılı geride bıraktı. Babası hapse girdi, annesi boşanma kararı aldı, erkek arkadaşı Wilmer Valderrama’dan ayrıldı... Stres, yoğun çalışma temposu ve özel sorunlar sonrası aşırı kilo verdi ve hastaneye kaldırıldı.

‘Hayatımda çok şey oluyordu, ben de vücudumu dinlemeden deli gibi çalışıyordum. İnanılmaz çok kilo verdim ve sonunda da hastaneye kaldırıldım. Neredeyse ölüyordum’ diyen 19 yaşındaki oyuncu, yine de hastaneye kaldırıldığı için mutlu.

Hastanede huzur bulduğunu ve dinlendiğini söyleyen Lohan, ‘Hayatımı nasıl yaşamak istediğimin farkına vardım’ sözleriyle hayata yeni bir bakış açısıyla baktığını söylüyor.

‘Mean Girls’, ‘Freaky Friday’ ve ‘Herbie: Fully Loaded’ filmleriyle tanınan Lindsay Lohan, aynı zamanda şarkıcılık da yapıyor. Lohan’ın aile sorunlarını anlattığı ikinci albümü ‘A Little Personal’ çok yakında piyasaya çıkacak.

Lindsay Lohan, artık genç kız rollerinden yetişkin rollerine transfer olmaya hazırlanıyor. Merly Streep ve Tommy Lee Jones’la oynadığı ‘A Prarie Home Companion’ filmini tamamlayan Lohan, çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak olan Emilio Estevez’in yazıp yönettiği ‘Bobby’ filminin kadrosuna dahil oldu.

Anthony Hopkins, Sharon Stone ve Demi Moore’un yer aldığı , Robert F. Kennedy’nin öldürülmesini anlatan filmde, Lindsay, erkek arkadaşının kardeşiyle evlenen bir kadın rolünde.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!