Okan Bayülgen ile Selin Atasoy ayrıldı!

Güncelleme Tarihi:

Okan Bayülgen ile Selin Atasoy ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 11:32

Ünlü komedyen Okan Bayülgen bir süredir beraber olduğu sevgilisi Selin Atasoy’dan ayrıldı. Uzun süredir birlikte olan ikilinin ayrılma nedenleri henüz bilinmezken, çiftin yakın arkadaşlarının yaptığı açıklamalarda barışmak için çok çaba harcadıkları belirtildi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının en başarılı şovmenlerinden biri olan Okan Bayülgen, bildiğiniz gibi uzun süredir Selin Atasoy ile büyük bir aşk yaşıyordu. Ancak çift aralarında yaşanan şiddeti bir kavga sonucu yollarını ayırdı. Yakın arkadaşları tarafından edinilen bilgilere göre uzun zamandır kavgalı olan çiftin ilişkilerini kurtarmak adına çok uğraştıkları belirtildi.

İki Kadın Arasında isimli bir TV programında  Okan Bayülgen ve Selin Atasoy’un aralarında yaşanan şiddetli bir kavga sonucu ayrılma kararı aldıkları konuşuldu.

Ünlü şovmen beş yıllık eşi Şirin Ediger ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl Adalar Adliyesinde sessiz sedasız sonlandırmıştı. Fakat kızının bu boşanmadan olumsuz etkilenmemesi için boşandığını bir süre medyadan gizli tutmuştu. Bayülgen daha sonra kameralardan gizlediği sevgilisi Selin Atasoy ile bir yıl sonra objektiflere yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Selin Atasoy’un yazdığı Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası isimli oyunu sahneye taşıyan Okan Bayülgen sevgilisine büyük bir jest yapmış. Eğlence mekanlarını işleten bir grubun sanat yönetmenliğini yürüten ünlü şovmen, sevgilisini o grubun başkanlığına getirmiştir.

Ancak yeni yılın son haftasında ikili, yaşadıkları tatsız olayların ardından ilişkilerini noktaladılar.

Okan Bayülgen ile Selin Atasoy ayrıldı

Okan Bayülgen Kimdir?

23 Mart 1964 Cihangir, İstanbul doğumlu olan Okan Kaan Bayülgen, oyunculuk, tiyatro ve klip yönetmenliği, yapımcılık, seslendirme sanatçılığı ve fotoğrafçılık yapmaktadır.

İlkokulu İstanbul Göztepe’de yatılı okuyan Bayülgen, Liseyi Galatasaray lisesinde, ardından annesinin onu Bodrum’a çağırması nedeniyle Bodrum Lisesi’nde tamamlamıştır. Ardından fotoğraf eğitimi almak için Fransa’ya giderek burada Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi’nde eğitim almıştır.

Türkiye’ye dönerek Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda başlamıştı. Buradan mezun olduktan sonra Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yapmıştır.

Haberin Devamı

Kariyer Hayatı

1989 yılında Devlet Tiyatroları’nda yönetmenlik ile başlayan kariyer hayatı birçok başarılı projeler şle devam etmiştir. Yaptığı çalışmalar ile en genç yönetmen ünvanına sahip olan Bayülgen, 1991 yılında Kent FM’de radyoculuğa başlamıştır.

Genç İndiana Jones dizisinin Türkiye çekimlerinde rol almış, Kiss FM’de Okan Bayülgen On Air programında sunuculuk yapmıştır.

Televizyon dünyasına Gece Kuşu isimli programı ile giriş yapan Bayülgen, hemen ardından Televizyon çocuğu isimli programı sunmuştur. Oyunculuk kariyerinde ise İstanbul Kanatlarımın Altında, Utanmaz Adam isimli yapımlarda yer almıştır. Bir süre ekranlardan uzak kalan ünlü şovmen Zaga ile yeniden sevenleriyle buluşmuştur. Zaga, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu talk Show programı olmuştur.

Haberin Devamı

2006 yılında Saba Tümer ile Haber makinesi, 2007 yılında Bu Sizi İlgilendiriyor, 2008 yılında ise Müjde Ar ile ortak bir projede yer alarak televizyon dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

  • Sahibinden Kiralık
  • Atları da Vururlar
  • Küçük Motzart: Jakop Lorey
  • Hapşırık
  • Masal Bahçesi
  • Kamuoyu

BAKMADAN GEÇME!