Oğlumun lakabı: Kübalı Carlos

Güncelleme Tarihi:

Oğlumun lakabı: Kübalı Carlos
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2014 10:04

Sedef Avcı, ilk bebeğini dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra setlere döndü.

Haberin Devamı

Kanal D’nin yeni dizisi “Boynu Bükükler”de Melek Öğretmen rolünü üstlenen Avcı ile hem projenin detaylarını hem de oğlu Can’ı konuştuk.

* Sizi bir süredir dizilerde göremiyorduk, şimdi “Boynu Bükükler” ile ekrana dönüyorsunuz...

- Evet, son yaptığım dizinin ardından araya hamileliğin girmesiyle bir sene kadar dizi yapamamıştım. Aslında bu sene pek çalışma taraftarı da değildim. Can doğalı daha dört ay oldu. Set koşulları ve çalışma sürelerinin uzunluğu nedeniyle yapamam diye düşünüyordum. Ancak bu dizinin senaryosunu okuduğumda çok eğlenceli buldum. Yapımcımız Ahmet Kayımtu da çok güzel bir ortam sundu bana.

* Geçtiğimiz günlerde Can için sette kurulan odanın fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıştınız. Siz mi talep ettiniz o odayı?


- Hayır, benim böyle bir talebim olmadı. Bu, bana hazırlanan özel bir sürprizdi. Ahmet Kayımtu, sete geldiğim ilk gün “Sana bir sürprizim var” dedi ve beni kapısında “Can ve Sedef” yazan bir odaya götürdü. Can’ın evdeki odasından hiçbir farkı olmayan bir odayla karşılaştım. Çok sevindim.

* Dizide Melek adlı karakteri canlandırıyorsunuz. İsmi gibi bir kadın mı bu Melek?


- Evet. Melek, okulun rehberlik öğretmeni ve “boynu bükük” öğrencilerin en çok yanında olan kişi. Geçmişte birtakım zorluklar yaşadığı için yetimleri en çok o anlıyor. İlerleyen bölümlerde öğrencilerin bütün dertleri, tasalarıyla Melek ilgilenecekmiş gibi gözüküyor.

* Nasıl bir duyguymuş çocuk sahibi olmak?


- Güzel ve keyifliymiş. En zor dönemi atlattık sanırım. Hamileliğim sırasında çok okudum ama okuduklarımızı pratiğe dökmek zaman zaman zorlar insanı. Bir de her bebek birbirinden farklı olduğu için kitapta yazılanlarla sizin yaşadıklarınız aynı olmaz. Ben de bu durum yüzünden bazen “Niye olmuyor?” diye hırs yapıyorum, öyle zamanlarda Kıvanç (Kasabalı) beni rahatlatıyor. O, beni dengeleyen taraf. Ama bugüne kadar şunu anladım; siz ne kadar rahat olursanız, bebeğiniz de o kadar rahat oluyor.

* Annelik sizi değiştirdi mi?


- Anne olduktan sonra hayata daha pozitif bakmaya başladım sanırım. Eskiden üzülüp kafama taktığım şeyleri artık o kadar önemsemiyorum.
Önceliklerim değişti.

Haberin Devamı

OĞLUMUN LAKABI: KÜBALI CARLOS

Haberin Devamı

* Herkes sizi ve Kıvanç Bey’i sakinliğiyle tanır, Can nasıl bir çocuk, hareketli mi?

- Bizden çok daha hareketli olduğu kesin. Bu nedenle ikimize de benzemiyor. Bir de çok esmer doğdu, o yüzden “Kübalı Carlos” diye lakap taktık ona. Can’ı her gün yıkıyoruz ki rengi açılsın. (Gülüyor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!