O Ses Türkiye yarı finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye finali ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yarı finalistleri kimler oldu O Ses Türkiye finali ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 11:10

TV8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye’de sona doğru yaklaşıldı. 31 Ocak Pazar akşamı çeyrek final performanslarını sergileyen 13 kişiden sadece 8 tanesi yarı finale çıkmaya hak kazandı. Peki, O Ses Türkiye yarı finaline çıkan yarışmacılar kimler? O Ses Türkiye finali ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz akşam 13 yarışmacının çeyrek final performanslarıyla ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışmasında heyecanlı bekleyiş sona erdi ve halkın seçimiyle yarı finale çıkmaya hak kazanan yarışmacılar belli oldu.

O SES TÜRKİYE YARI FİNAL YARIŞMACILARI KİMLER?

31 Ocak Pazar günü yapılan oylama sonucunda yarı finale sadece 8 yarışmacı çıkabildi. Performanslarıyla en çok oy alan ve yarı finale kalan yarışmacılar şunlar oldu;

- Türkan Kürşad

- Tankurt Manas

- Aziz Kiraz

- Emre Sertkaya

- Busegül Yalçın

- Alpaslan Adsay

- Ali Dağaşan

- Ali Mert Habipoğlu

O Ses Türkiye çeyrek finalinde elenen isimler şunlar oldu:

- Yusuf Yüksek

- Ercan Tok

- Onur Baytan

- Berkin Bekret

- Tamay Özaltun

O SES TÜRKİYE FİNALİ NE ZAMAN?

TV8 ekranlarının en sevilen ses yarışması O Ses Türkiye izleyenleri büyük bir merakla finali bekliyor. Yarı finalin bu akşam 20:00’da ekranlara gelmesiyle birlikte finale çıkacak yarışmacılar da belli olacak. Finale çıkan yarışmacılar ise 2 Şubat 2016 Salı akşamı performanslarını son bir kez seyirci karşısında sergileyecek. O ses Türkiye’nin birincisi de canlı yayında belli olacak.

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE BÜYÜK ÖDÜLÜ NE?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da O Ses Türkiye birincisine albüm yapılacak. Ancak albümün yanı sıra kazanan lüks bir otomobilin de sahibi olacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!