O Ses Türkiye canlı yayında yarı final heyecanı!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye canlı yayında yarı final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 10:47

TV 8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye' nin 31 Ocak Pazar günü yayınlanan canlı yayınında çeyrek final yapıldı. Yarışmacılar elenmemek için en iyi performanslarını sergilediler. Peki; O Ses Türkiye yarı finaline kimler çıktı?, O Ses Türkiye yarı finalde kimler sahneye çıkacak? işte detaylar...

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'nin 31 Ocak Pazar akşamı canlı yayın ile ekrana gelen Çeyrek Finali'nde kıyasıya rekabet eden yarışmacıların performasları birbirinden güzeldi. Çeyrek finalin yapılmasıyla, yarı finale kalan ve elenen yarışmacılar belli oldu.

O Ses Türkiye Çeyrek Final Kimler Elendi?

O Ses Türkiye' de dün akşam çeyrek final heyecanı yaşandı. Tüm yarışmacılar performanslarını sergiledi. Yarışmanın elenen isimleri; Yusuf Yüksek, Ercan Tok, Onur Baytan, Berkin Bekret, Tamay Özaltun oldu.

O Ses Türkiye canlı yayında yarı final heyecanı

O Ses Türkiye Yarı Finale Kimler Kaldı?

Yarışmanın yarı finale kalan isimleri ise; Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat, Tankurt Manas oldu.

Haberin Devamı

Çeyrek finali başarıyla tamamlayan ve yarı finale kalan yarışmacılar için artık yarı final heyecanı başladı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliğini Athena Gökhan ve Hakan kardeşler, Ebru Gündeş, Hadise ve Murat Boz' un yaptığı O Ses Türkiye' de yarı finale çok az bir zaman kaldı. Finale doğru yaklaşan yarışmada heyecanlı anlar yaşanıyor.

O Ses Türkiye 2016 ödülü ne?

Her sene olduğu gibi bu yılda birinciye albüm yapılacak. Salı günü yapılacak olan final sonrası yarışmayı birinci tamamlayan kişi albüm ve son model bir otomobilin sahibi olacak.

O Ses Türkiye finali ne zaman yapılacak?

O Ses Türkiye için artık geri sayım başladı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve büyük heyecana sahne olan yarışma için artık son eşleşmeler yapılıyor. O Ses Türkiye 2 Şubat Salı günü büyük finali gerçekleşecek. Salı günü yapılacak olan final sonrası bir isim büyük ödülün sahibi olacak.

Murat Boz O Ses Türkiye yarışından çekildi!

Murat Boz tek yarışmacı ile girdiği yarı finalde elendi. Ali Mert Habib'in finale veda ettiği yarışmada böylece Murat Boz da O Ses Türkiye 2016 şampiyonluğuna veda etti.

O Ses Türkiye finaline Kalan isimler belli oldu!

BAKMADAN GEÇME!