O Ses Çocuklar 7.bölüm tanıtımı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Çocuklar 7.bölüm tanıtımı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 12:30

O Ses Çocuklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programının çocuklar formatı olan O Ses Çocuklar'ın 7. bölümü nasıl geçti? O Ses Çocuklar yarışmacıları jüriyle komik anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın sevilen programlarından ''O Ses Çocuklar'' 7.bölüm tanıtımıyla karşımızda. Türkiye'nin beğeniyle izlediği O Ses Çocuklar bu haftada küçük katılımcılarıyla keyifli vakitler geçirdi. Yeni bölüm fragmanını sizler için derledik.

Ebru Gündeş, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz ve Hadise'nin jürisi olduğu O Ses Türkiye epey ses getirmiş, yayınlandığı günlere damga vurmuştu. Bu kez minik yeteneklerin yarıştığı O Ses Çocuklar Tv8'in sevilen bir programı haline geldi.

O Ses Çocuklar'ın jüri üyeliğini; Burak Kut, Hadise ve Oğuzhan Koç; sunuculuğunu ise Jess Molho üstleniyor. 

O SES ÇOCUKLAR 7.BÖLÜM TANITIMI

Burak Kut kimdir?

Burak Kut, 27 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Müziğe Çapa Ortaokulu'na gittiği yıllarda okul orkestrasıyla birlikte yaptığı çalışmalarla başladı. Daha sonra Şehremini Lisesi'ne devam eden sanatçı, müzik derslerinin olmaması sebebiyle, ikinci senesinde olmasına rağmen oradan ayrılarak İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne başvurdu ve sınavlardan birincilikle geçerek okula girmeye hak kazandı. Sanatçı burada flüt ve piyano eğitimi aldı. Okul korosunun solistliğini üstlendiği lise yıllarında gerek kendi okulu, gerekse Kabataş Erkek Lisesi adına katıldığı yarışmalarda 3 yıl üst üste birinci oldu.Mezuniyeti sonrasında Hakan Peker'in sahibi olduğu Peker Müzik'le anlaşarak ilk albümünü, "Benimle Oynama / Çılgınım" adıyla çıkardı. Hem müziği, hem de kişiliğiyle bir anda dikkatleri çeken ve Türkiye'nin "Bebetosu" lakabı yakıştırılan sanatçı, milyon barajına yakın bir tiraj elde eden bu albümün çıkışını takip eden iki sene içerisinde 300'e yakın konser verdi.

Haberin Devamı

Hadise Açıkgöz kimdir?

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştu. Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi. Hadise; şarkı sözü yazmaya, beste yapmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Ayrıca Belçika'da çeşitli konserler veriyor, Almanya, Hollanda, Polonya ve hatta Hindistan'da sahne almak için anlaşmalar imzalıyor. Onun adı şimdiden dünyaya yayılmaya başladı. Bakalım Hadise'yi önümüzdeki yıllarda Christina Aguilera, Jennifer Lopez gibi tüm dünyanın peşinden koştuğu bir popüler müzik yıldızı olarak görebilecek miyiz?

Haberin Devamı

Oğuzhan Koç kimdir?

Oğuzhan Koç, 13 Mayıs 1985 tarihinde Erzincan, Refahiye’de Bahattin ve Kıymet Koç çiftinin ikinci erkek çocukları olarak doğmuştur. 13 Mart 1992 tarihinde yaşanan Erzincan depreminin ardından ailesiyle Bursa'ya taşındı. Müzik eğitimi veren özel bir koronun (Ali Cengiz Çelenk Korosu) giriş sınavlarına katıldı ve kazandı.2007 yılı ağustosunda BKM Atölye Oyuncuları arasına katıldı. 2009 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Neşeli Hayat filminde oynadı. “Çok Güzel Hareketler Bunlar” komedi programında oynadı. Oğuzhan Koç, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” isimli komedi programında sergilediği oyunculuk performansına müzik yeteneğini de ekleyerek kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

 

BAKMADAN GEÇME!