O Hayat Benim dizisinin sezon finalinde şoke eden ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim dizisinin sezon finalinde şoke eden ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 08:52

O Hayat Benim bomba gibi bir bölümle sezon finali yaparak ekranlara ara verdi. O Hayat Benim'in sezon finalinde şoke eden gelişmeler yaşandı. Efsun ve Bahar arasındaki uçurum Sultan'ın planı ile büyüdü.Ve Sezon finalinin ardından yeni sezonda dizide yaprak dökümü yaşandı.

Haberin Devamı

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi O Hayat Benim 100. bölümü ile sezon finaline girdi. Ekranlara damga vuran sezon finaliyle çok konuşulan O Hayat Benim yeni sezonda da bomba gibi devam edecek. Ancak yeni sezonda "O Hayat Benim" ekibinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Başarılı oyuncu Ahu Sungur, üç sezondur rol aldığı ve pazar günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan ‘’O Hayat Benim’’e sezon finaliyle veda etti. 100 bölümdür Hülya karakterine hayat veren Sungur diziden, yuvası olarak gördüğü konağı ve Hülya’yı yakarak ayrılıyor.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir. Sultan, Efsun’un acısına son vermek uğruna her şeyi göze almıştır. Bahar ile Efsun’u sonsuza dek düşman yapacak bir oyun tezgahlanmaya başlar. Ama hiçbirinin hesap etmediği bir şey vardır. Kenan nihayet gözlerini açmıştır ve intikam istiyordur! Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda... Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SEZON FİNALİ İZLE

ATEŞ İLE BAHAR'IN BEBEK MUTLULUĞU!

 

ARDA VE EFSUN AYRILDI MI?

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN KONUSU

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma... O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!