O Hayat Benim yakında başlıyor

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim yakında başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2014 13:55

FOX ekranlarında şubat ayında yepyeni bir dizi başlıyor.

Haberin Devamı

Ocak ayının ilk haftası İstanbul’da çekimlerine başlanan ‘O Hayat Benim’ isimli dizinin yönetmenliğini Merve Girgin üstleniyor . Başrollerde Keremcem ve Ezgi Asaroğlu’nun yer aldığı dizi, Sinan Albayrak, Ceren Moray ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başarılı oyunculuklarıyla öne çıkıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve orjinal senaryosuyla dikkat çeken dizisi “O Hayat Benim” en yakın bildiklerinin ihanetine uğrayarak hayatı çalınan bir genç kızın hikayesini ekrana getirecek. Şanssızlıklarla başlayan hayatı yine şanssızlıklarla devam eden Bahar’ın her şeye rağmen ayakta kalma çabalarını anlatan dizi, aynı zamanda entrika ve sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını açacak izleyiciye.

Genel Hikaye
Nuran (Yeşim Ceren Bozoğlu) ve İlyas’ın (Süleymen Atanısev) kızı olarak büyüyen Bahar (Ezgi Asaroğlu) aslında Mehmet Emir’in (Sinan Albayrak) tek çocuğudur. Bu sırrı sadece üç kişi bilmektedir. Bahar’ın öz dedesi Yusuf, bu gerçekleri ortaya çıkarmak için İstanbul’a gelir ve Mehmet Emir’e herşeyi anlatır. Ancak Nuran ve İlyas kendi öz kızları Efsun’u (Ceren Moray) Mehmet Emir’e kızı diye tanıtırlar. Zorluklar içinde yaşayan ailenin öz kızlarının çok zengin bir aileye gitmesi aslında onların da hayatlarının kurtulması demek olacaktır. Hiçbir şeyden habersiz Bahar ise öz ailesi zannettiği Nuran ve İlyas’ın yanında yaşamaya devam eder…
Baharı’ın öz kardeşi zannettiği yabancı aslında onun hayatını yaşıyordur artık..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!