Nurgül Yeşilçay Paramparça Dizisinden Ayrılıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Nurgül Yeşilçay Paramparça Dizisinden Ayrılıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 14:06

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Paramparça dizisi izleyenleri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Bir süredir dizinin baş rol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında kavga çıktığı söylentileri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Petekkaya hakkında çıkan iddialara sert yanıt verdi! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın üstlendiği Paramparça dizisinin seti karıştı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialara göre Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında kavga çıkmıştı. Kavgaya öpüşme sahnelerinin neden olduğu söyleniyordu.

Erkan Petekkaya'dan, Nurgül Yeşilçay İle Kavga İddialarına Yanıt Geldi!

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Erkan Petekkaya, kendisi hakkında çıkan iddialara çok sert yanıtlar verdi. İşte detaylar…

Uzun zamandır Nurgül Yeşilçay ile Paramparça dizisinin setinde yer alan Erkan Petekkaya, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan haberler nedeniyle sıkıntılı günler yaşadı. İddialara göre Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın öpüşme sahneleri yüzünden kavga ettiği ve bu nedenden dolayı da Erkan Petekkaya’nın Nurgül Yeşilçay’a çok ağır ithamlarda bulunduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Haftalar boyunca Nurgül Yeşilçay’ın gitmesinden sorumlu tutulan Erkan Petekkaya açıklama yapmak durumunda kaldı. Herhangi bir şekilde Nurgül Yeşilçay ile aralarında sorun olmadığını açıklayan Erkan Petekkaya, bu durumun ardından da Nurgül Yeşilçay’ın başka planları olduğu için diziden ayrılacağını vurguladı.

“Bir zamanlar bende aynısını yaptım” diyerek açıklamalarına devam eden Erkan Petekkaya, herkesin bir düşüncesinin ve hayatının olduğunu ve bu sebepten dolayı da diziden ayrılabileceğini açıkladı. Nurgül Yeşilçay ile yakın bir arkadaşlığı olduğunu da ifade eden Erkan Petekkaya, hakkında çıkan asılsız haberler nedeniyle de çok üzgün olduğunu belirtti.

BAKMADAN GEÇME!