Nur Yerlitaş'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı

Güncelleme Tarihi:

Nur Yerlitaşın fotoğrafları sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 21:14

Bir zamanlar sıkı arkadaş olan ünlü moda tasarımcısı Barbaros Şansal ve Nur Yerlitaş arasına kara kedi girmişti. Nur Yerlitaş ile arası bozuk olan ve uzunca bir süredir konuşmayan Barbaros Şansal, önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden Nur Yerlitaş’ın fotoğraflarını paylaşmıştı. İşte sosyal medyayı sallayan o fotoğraflar. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş ile bir süredir görüşmeyen Barbaros Şansal, önceki gün Facebook hesabı üzerinden Nur Yerlitaş’ın fotoğraflarını paylaşarak bir de not düştü.

Şansal Facebook hesabından paylaştığı fotoğraflara; “The real face of Turkey ! Türkiyenin gerçek yüzü ! Kalispera / İyigeceler” ve “The other face of Turkey / Türkiye'nin diğer yüzü…” notlarını düştü.

Nur Yerlitaşın fotoğrafları sosyal medyayı salladı

Nur Yerlitaş ile uzun süredir konuşmayan Barbaros Şansal, Yerlitaş'ın jürisi olduğu “İşte Benim Stilim” programını da bir röportajında yerden yere vurarak; ‘’Moda adına hiçbir şey yok orada. Ne tarih, ne tekstil ne de tasarım’’ demişti.

Nur Yerlitaşın fotoğrafları sosyal medyayı salladı

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş Kimdir?

Nurella lakaplı efsane modacı Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

Dobralığı ile tanınan ünlü modacı, kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi var.

Efsane modacı Yerlitaş, kariyerine 80’li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nişantaşında İkamet Ediyor - İtalya’nın Milano Kentinde Minik Bir Dairesi Var!

Nişantaşında ikamet eden ünlü modacı, İtalya’nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Derin Mermerci, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan gibi ünlü isimlerin tüm sahne kıyafetlerini Nur Yerlitaş dikmektedir.

3 sezon “İşte Benim Stilim” yarışma programında jüri üyeliği yapan efsane modacı, 2007 yılında Show TV’de Şebnem Dönmez’in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

Haberin Devamı

Ayrıca, 2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

Türkan Şoray’ı Canlandırdı!

Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın'ın “Türkan” klibinde Türkan Şoray'ı canlandırdı. Klipte birçok ünlünün yanı sıra İzzet Çapa’da rol aldı.

Nur Yerlitaş, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.

Nur Yerlitaşın fotoğrafları sosyal medyayı salladı

Barbaros Şansal kimdir?

Barbaros Şansal, 10 Temmuz 1957, Ankara doğumlu Türk moda tasarımcısı.

1957 yılında Türkiye'nin başkenti Ankara'da Sungur Tekin Şansal ve Güner Eczacıbaşı'nın çocuğu olarak dünyaya gelen Şansal, Şişli Özel Dost İlkokulu, Yeşilköy Halil Vedat Fıratlı Pansiyonlu İlkokulu, Site Koleji, İstanbul Alman Lisesi, İzmir Fatih Koleji, İstanbul Vefa Lisesi, İstanbul Maltepe Lisesi, İstanbul Fenerbahçe Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi'nde eğitim görmüş, eğitimini Londra'da tamamlamıştır. Modacı kişiliğinin yanında LGBT hakları savunuculuğu ve savaş karşıtı kişiliğiyle bilinir.

Habertürk'te "toplu iğne" ve Skytürk'te "çengel iğne " isimli programları yaptı. "3. SINIF HAMUR KAĞIDA MÜREKKEBİ HAYATLAR" isimli bir Kitap yazdı. Ayrıca Matthew Frederick ve Alfredo Cabrera adlı yazarların yazdığı "Moda okulunda öğrendiğim 101 şey" isimli kitabı Türkçeye çevirip yayınladı. Marmara üniversitesi ve Ankara Başkent Üniversitesinde "Moda tarihii" dersleri vermektedir.

BAKMADAN GEÇME!