Nur Fettahoğlu kızı Elisa Güzin'in yüzünü ilk kez gösterdi!

Güncelleme Tarihi:

Nur Fettahoğlu kızı Elisa Güzinin yüzünü ilk kez gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 16:00

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu 11 Şubat günü bebeğini dünyaya getirdi. Fettahoğlu’ nun bir kız bebeği oldu. Yeni doğmuş bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi. İşte; Nur Fettahoğlu'nun kızının fotoğrafı...

Haberin Devamı

Bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl’ın Mahidevran’ına hayat veren Nur Fettahoğlu, 11 Şubat günü bebeğini dünyaya getirdi.

Doğum, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleşti. Fettahoğlu kızına Elisa Güzin adını verdi. Doğum sonrası Fettahoğlu’nu doğum için gün sayan arkadaşı Selma Ergeç de hastanede ziyaret etti. Fettahoğlu yeni doğan kızının fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Fettahoğlu’ nun kızına kavuşması ile birlikte ne kadar mutlu olduğu gözlerinden okunuyor.

Nur Fettahoğlu kızı Elisa Güzinin yüzünü ilk kez gösterdi

Nur Fettahoğlu kimdir?

Nur Fettahoğlu, 12 Kasım 1980 Almanya Duisburg’ da dünyaya geldi. Fatma ve Sinan Fettahoğlu çiftinin beş çocuğundan birisidir. Beşiktaş Lisesi’ nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’ nden mezun oldu. Oyunculuğa başlamadan önce çeşitli bankalarda görev aldı ve SKY Türk’ te borsa spikerliği yaptı. Sonrasında “Benden Baba Olmaz” ile oyunculuğa başladı ve bir çok dizide rol aldı. Özellikle de “Aşk-ı Memnu” ve “Muhteşem Yüzyıl” dizileri ile yıldızı parladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!