Nolur Ayrılalım dizisi ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Nolur Ayrılalım dizisi ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 10:28

FOX TV'nin yeni dizisi Nolur Ayrılalım için nefesler tutuldu. Baş rollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru ve Aras Aydın gibi sürpriz isimlerin yer aldığı Nolur Ayrılalım dizisi hikayesi ile de büyük merak uyandırdı. Nolur Ayrılalım dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. İşte Nolur Ayrılalım dizisi fragmanları..

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım dizisi FOX TV'de yayın hayatına başlıyor. Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yakın bir zamanda ekranlara geleceği anons edilirken oyuncu kadrosu ve dizinin hikayesi ilgi çekici gözüküyor. Peki Nolur ayrılalım 1. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte yeni dizi Nolur Ayrılalım'ın birinci bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve dizinin hikayesi

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği Nolur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor. Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

Merakla beklenen eğlenceli romantik komedi “N’olur Ayrılalım” çok yakında FOX’ta!

OYUNCULAR
Nilay Duru (Azize Ilgazoğlu), Aras Aydın (Ulaş Vardar), Gürgen Öz (Turgay Atalay ), Nilperi Şahinkaya (Temmuz Akıncı), Osman Karakoç (Yusuf Ilgazoğlu), Hilal Uysun (Çiğdem Şanlı), Duygu Karaca (Saadet Börekçi),Ayşe Selen (Nazife hanım), Meriç Başaran (Şükufe Börekçi), Hüseyin Soysalan (Nadir Erciyesli), Özgül Sağdıç (Irmak Erciyesli) , Eray Ayaz (Ateş Erciyesli)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!