Nişantaşı ziyafet bayramı

Güncelleme Tarihi:

Nişantaşı ziyafet bayramı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2011 00:00

Üç yıldır düzenlenen Nişantaşı restoran haftası başladı. 20 Mart’a kadar sürecek etkinlik için bölgedeki restoran ve kafeler 20 ve 45 liralık fırsat mönüleri hazırladı. Sponsor Kayra şarapları. Sizin için birkaç mönü seçtim, diğerlerini restoran haftasının internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20 LİRAYA NE VAR

? CAFEIN: Izgara tavuk dilimleri, Akdeniz yeşillikleri salatası, vişneli cheescake, bir kadeh Leona Merlot veya baharatlı peynir topları, mini sosis elma dilim patatesle, brownie eşliğinde bir kadeh Leona Cabernet Sauvignon (212) 241 09 36.
? DEN CAFE: Karides mücver, falafel, sigara böreği eşliğinde bir kadeh Terra de France Sauvignon Blanc (212) 224 24 70
? GALATA: Salata, tavuk göğsü ve dondurma, kahve, bir kadeh Terra Sauvignon Blanc veya kaşarlı köfte, patates, bir kadeh Terra Shiraz (212) 224 11 22.
? KIRINTI: Taze çilek veya flourless chocolate cake veya American usulü pasta, iki kadeh Cameo d’Oro (212) 291 26 92.
? KÖŞEBAŞI: Gavurdağı salata, tatlı çıtır kabak, bir kadeh Terra Shiraz (212) 230 38 68.
? MAYBE SALOMANJE: Sadece öğle yemeklerinde: Zar börek, mücver, çıtır tavuk, bir kadeh Cameo d’Oro (212) 327 35 77.
? OTTOMAN: İki porsiyon künefe veya keşir tatlısı, iki bardak Lipton çay (212) 373 25 25.
? PASSAGE 55: Domates çorbası, Akdeniz salatası, penne Arabiatta, bir kadeh Leona Sauvignon Blanc (212) 219 93 35.
? MY PİYASA: Roka bonfile salata, tavuklu Sezar salata, Çin böreği, bir kadeh Leona Shiraz-Öküzgözü veya Toskana usulü keçi peynir salatası, pazı dolma, bir kadeh Leona Shiraz-Öküzgözü (212) 241 85 85.
? RANCHERO: Sadece öğle yemeklerinde: Karides salatası veya ton balıklı salata veya somon salatası, çikolatalı çilek, bir kadeh Cameo d’Oro (212) 219 85 50.
? SUSHICO: Sadece öğle yemeklerinde: California roll, üç yosunlu salata, bir kadeh Leona Sauvignon Blanc (212) 234 98 80.
? TRIBECA: Tavuklu Philadelphia bagel sandviç, ana yemek salatası, spicey banana fudge veya veggie noodle veya cajun tavuk, ana yemek salatası, spicy banana fudge, içecek (212) 225 04 61.

Haberin Devamı

45 LİRAYA NE VAR


? AŞŞK KAHVE: İlkbahar salatası, balkabağı ve somon ravioli, iki kadeh Cameo d’Oro veya Cameo Rosé (212) 231 91 72.
? BRASSERIE: Somon tartar bruschetta, zeytin bruschetta, parmesanlı bruschetta, iki kadeh Kayra Vintage Chardonnay (212) 343 04 43.
? CASITA: Sadece akşam yemeklerinde: Fajita (et ya da tavuk), mevsim salata, kağıt bebek tatlısı, iki kadeh Leona Shiraz-Öküzgözü
(212) 327 82 93.
? CENTO: Kızarmış Sicilya usulü risotto topu, marine somon dilimleri, balkabaklı ravioli, iki kadeh Cameo d’Oro
(212) 232 62 02.
? CORRIDOR: Humus Boşnak etli bruschetta, domates-tabuleli bruschetta, mozarella bruschetta, patates salatası, iki kadeh Cameo d’Oro (212) 343 02 41.
? CREPERIE: Stroganoff salata, üç peynirli üç renkli tortellini, iki kadeh Leona Cabernet Sauvignon veya Ege salatası, piliçli kesidilla, iki kadeh Leona Shiraz-Öküzgözü (sadece akşam yemeklerinde) (212) 373 20 00.
? FOOD FACTORY: Mozarella caprise, dana fileto, çikolata soslu ılık brownie, iki kadeh Leona Cabernet Sauvignon (sadece akşam yemeklerinde) (212) 373 20 20.
? HÜNKAR: Zeytinyağlı tabağı, saray köfte veya etli dolma, iki kadeh Terra Öküzgözü veya beğendili tandır veya beğendili tas kebabı, sütlü tel kadayıf veya irmik helvası, iki Terra Italia Chianti veya salata, beğendili piliç, iki kadeh Terra California Chardonnay (hafta içi sadece akşamları, hafta sonu hem akşam hem öğle) (212) 225 46 65.
? MANIA GOURMET: Baconlu sosis şişleri, mozzarella fingers ve pomodoro salsa, mini porsiyon risotto funghi ve yeşil salata, ev yapımı çikolatalı trüfler, iki kadeh Leona Shiraz-Öküzgözü (sadece akşam yemeklerinde) (212) 241 53 83.
? MIDPOINT: Safran soslu ızgara kalamar, baklava yufkasında levrek fileto, şaraplı balkabağı ezmesi üzerine karadutlu dondurma, iki kadeh Terra Sauvignon Blanc (sadece akşamları) (212) 219 94 01.
? PARK ŞAMDAN: Pesto soslu sebze ızgara veya penne Arabiatta, iki kadeh Kayra Vintage Merlot veya kekikli piliç ızgara veya somon ızgara, parfe veya panna cotta, iki kadeh Kayra Vintage Chardonnay (212) 225 07 10.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!