Nicole hamile eşi alkolün pençesinde

Güncelleme Tarihi:

Nicole hamile eşi alkolün pençesinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2006 00:00

Nicole Kidman hamile olduğunu açıkladı ama ona destek olması gereken kocası yanında değil. Keith Urban’ın özel bir klinikte devam eden alkol ve uyuşturucu tedavisinde olumlu gelişme yok.

Altı ay önce country şarkıcısı Keith Urban ile evlenen Nicole Kidman, geçtiğimiz hafta hamile olduğunu açıkladı. Ancak Oscar’lı aktris annelik sevincini tam anlamıyla yaşayamıyor. Çünkü bir kliniğe yatırılan kocasının alkol ve uyuşturucu tedavisi devam ediyor. Urban, eşinin desteğiyle alkol ve uyuşturucudan kurtulacağını açıklamıştı ama tedavide henüz kayda değer bir gelişme yok.

Kidman bir yandan kocasına destek oluyor bir yandan da bir uyuşturucu bağımlısından hamile kalmasının doğacak bebeğinde yaratacağı sağlık sorunlarını kara kara düşünüyor.

Güzel oyuncu, aşk ve evlilikte ne yazık ki, aradığı mutluluğu bugüne kadar bulamadı. Ünlü yıldız ilk eşi Tom Cruise ile çok mutlu olduğunu ileri sürerken evliliği aniden sona ermişti. Steve Bing ve Lenny Kravitz gibi dünyaca tanınmış çapkınlar da güzel yıldızı mutlu edemediler. İkinci evliliğinde şeytanın bacağını kırdığını düşünen yıldızın karşısına bu kez de uyuşturucu ve alkol bağımlılığı çıktı. Kısacası Nicole Kidman, bizim Yeşilçam dramlarını hatırlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!