Neslihan Yargıcı'dan İşte Benim Stilim Ünlüler Yarışmacılarına Sert Eleştiri

Güncelleme Tarihi:

Neslihan Yargıcıdan İşte Benim Stilim Ünlüler Yarışmacılarına Sert Eleştiri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 09:54

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışması yeni sezona hızlı başladı. Hakan Akkaya, Ivana Sert, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez'in jürisi oldukları İşte Benim Stilim Ünlüler'in son bölümünde gergin anlar yaşandı. İşte Benim Stilim jürisi Neslihan Yargıcı yarışmacıları çok sert eleştirdi. Peki; Neslihan Yargıcı neler söyledi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasının yeni jüri üyesi Neslihan Yargıcı’dan yeni yarışmacılara çok sert eleştiriler geldi.

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan İşte Benim Stilim Ünlüler yeni sezonunun jüri üyesi Neslihan Yargıcı, yarışmacıların tarz olmadıklarını dile getirdi.

İşte Benim Stilim 2016'nın 1 Ocak 2016 akşamı yayınlanan bölümünde Neslihan Yargıcı; “Herkes birbirinden güzel, vücutlar şahane, endam yerinde fakat bütüne bakıldığında bir bütün yok” diyerek yarışmacıları eleştirdi.

Neslihan Yargıcıdan İşte Benim Stilim Ünlüler Yarışmacılarına Sert Eleştiri

NESLİHAN YARGICI KİMDİR?

12 Aralık 1952 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Neslihan Yargıcı aslen Merzifonlu'dur. Yargıcı özellikle 1990'lı yıllarda kariyerinden çok düzenlediği çılgın partilerle gündeme geldi ve siyahların kadını olarak tanındı.

Haberin Devamı

Gençlik döneminde anne babası boşanan Neslihan Yargıcı moda eğitimini Fransa'da aldı. Modellilk kariyeri kısa süren Yargıcı daha sonra moda dünyasına girerek 80'li yılların sonuna doğru popülerliği artan tiyatroda defileyi başlatan isim oldu.  1998 yılında "Arkadaşım Şeytan" filminin kostümlerini yapan Neslihan Yargıcı 90'larda ise Türk pop müziğinin önemli isimlerine stil danışmanlığı yaptı. Yargıcı, Sertab Erener’in çıkış parçası Sakin Ol’un klibinde Sezen Aksu ve Uzay Heparı ile birlikte oynadı. 1996'da modayı bıraktığını açıklayan Yargıcı Kanal 6'da Beni Baştan Yarat isimli bir programın sunuculuğunu yaptı.  2006 yılında İstanbul'da düzenlenen Best Model of The World yarışmasında jüride yer aldı. 

Oyuncu olduğu Filmleri ve Dizileri :
2005 - Kapıları Açmak (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) 
2003 - Eyvah Eski Kocam (Figen) (TV Dizisi) 
1991 - Varsayalım İsmail (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) 
 
Kostüm Tasarım :
1988 - Arkadaşım Şeytan (Kostüm Tasarım)(Sinema Filmi)

BAKMADAN GEÇME!