Neşet Usta'nın sevenlerine mesajı var: İyiyim

Güncelleme Tarihi:

Neşet Ustanın sevenlerine mesajı var: İyiyim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2012 16:11

Anadolu ozanı geleneğinin ilk akla gelen temsilcisi olan ve şu anda İzmir’de özel bir hastanede tedavi gören Neşet Ertaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

 Orhan Gencebay’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar pek çok siyasetçi ve sanatçı Usta’yı telefon ararken menajeri Gülsüm Sarıkaya “Hastalığı kendine hiçbir zaman yakıştırmış birisi değil. Şimdi bununla boğuşuyor ve o sevgi onu gerçekten çok mutlu ediyor. Ama o çok hasta haberlerini görmek de istemiyor gerçektenö dedi.

Avşar ve Türkmen bozlaklarının “Abdal Ağzı" yorumunun günümüzdeki temsilcisi olan ve “Neredesin Sen, Zülüf Dökülmüş Yüze, Zahidem, Hata Benim, Gönül Dağı, Evvelim Sensinö gibi onlarca türküye nefes vermiş olan Halk Müziği Ustası Neşet Ertaş, hastane odasında sevenlerinin ve dostlarının büyük desteğini aldı. İzmir’de özel bir hastanede tedavisi süren Ertaş’ı ailesi ve dostları yalnız bırakmazken telefonları da susmuyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da hastanede ziyaret ettiği Ertaş’ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sürekli arayarak durumunu takip ederken Kılıçdaroğlu’nun yakın zamanda ziyarete de geleceği kaydedildi.

Haberin Devamı

NEŞAT ERTAŞ'TAN YALAN DÜNYA TÜRKÜSÜ / WEB TV

FOTOĞRAFLARLA NEŞET ERTAŞ

TELEFONLAR SUSMADI

“Halk müziği ölümsüzdür. Yeter ki yürekten okuyan, yürekten çalan olsunö diyen Neşet Ertaş’ın sağlık durumuyla ilgili iyi haberler de gelmeye başladı. Öte yandan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, CHP milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Musa Çam, Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay gibi siyaset dünyasından isimlerin yanı sıra İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray, Feryal Öney, Erol Parlak, Cengiz Özkan, Harun Kolçak, Hasan Saltık başta olmak üzere pek çok sanatçı da Ertaş’a “Kalbimiz seninle. Çabuk iyileşö mesajı gönderdi. Bazı sanatçıların Ertaş’a olan sevgisini gözyaşlarıyla ifade ettiği öğrenildi.

“YOĞUN BAKIMDA DEĞİL SERVİSTE"

Ertaş’ın sağlık durumu ile ilgili DHA’ya bilgilendirme yapan Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer, Neşet Ertaş’ın üç gün önce hastaneye geldiğini belirterek “Kronik bir hastalığın akut tedavi dönemi için buradalar. Genel durumu iyi. Dahili kliniğimizde takip ediyoruz. Yakınları kendisine refakat ediyorlar. Şu anda sevenleri için şu kadarını söyleyebilirim. Herhalde hiçbir hayati tehlikesi yok. Yoğun bakımda değil. Servisimizde kendisini misafir ediyoruz. 10 gün içinde kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz. Kendisiyle her gün birkaç defa görüşüyoruz. Hastalığı nedeniyle biraz yorgun. Sizlerle direk teması olmuyor. Umarım sevenleriyle biz taburcu ettikten sonra daha uzun süre beraber olur ve konuşurö diye konuştu.

Haberin Devamı

Ertaş’ın sevenlerine mesajını da ileten Hozer, “Kendileri sevgi ve saygılarını iletiyor. Genel durumun iyi olduğunu, serviste olduğunun bilinmesini istiyor. İyi dileklerini gönderiyorö dedi.

“HASTA HABERLERİNİ GÖRMEK İSTEMİYOR"

Neşet Ertaş’ın menajeri Gülsüm Sarıkaya da “Şu anda gayet iyi. Normal rutin tedavisi devam ediyor. Beslenmede yutkunmada zorlukları vardı ancak tedavi süreci devam ediyor. Biraz daha burada kalacağız amaö dedi. Pek çok arayan olduğunu, hem ailesinin, hem kendisinin telefonlarının susmadığını kaydeden Sarıkaya, “Sevildiğini bilmek onun için çok önemli. O zaten sevgi insanı. Duygularını çok belli eden birisi de değil. Hastalığı kendine hiçbir zaman yakıştırmış birisi de değil. Şimdi bununla boğuşuyor ve o sevgi onu gerçekten çok mutlu ediyor. Ama o çok hasta haberlerini görmek de istemiyor gerçektenö diye konuştu.

Haberin Devamı

KOCAOĞLU DA ZİYARET ETİ

Ertaş’ı ziyaretinin çıkışında bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise sanatçıyı çok iyi gördüğünü, moralinin de iyi olduğunu belirterek “Oturuyor zaten. Acil şifalar diliyorum. Çok kıymetli bir sanatçımız. Aynı zamanda çok mütevazi, özgün bir insan. Biz saygılarımızı sunduk. Çok mutlu oldu beni gördüğüne. Bir an evvel sağlığına kavuşmasını, aramıza gelmesini diledik, şimdi de diliyorumö dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!