Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2007 00:00

Alternatif eğlenceler

Antalya’da tarihi atmosferde tatil keyfinin yaşandığı World of Wonders Topkapı Palace, yılın 12 ayında çok sayıda alternatif eğlence mekanı ve damak tadının yanı sıra 24 saat kesintisiz yiyecek - içecek servisiyle konuklarına benzersiz bir tatil keyfi sunuyor. Maximum All Inclusive konseptiyle hizmet veren otelde, Türk ve İtalyan mutfaklarını tadabileceğiniz restoranlar da var.

Ayışığında yemek

The Moon Restaurant, İstanbul Taksim Cartoon Hotel’in çatı katında, açılır cam duvarları ve çatısıyla muhteşem ay ışığı manzarası eşliğinde misafirlerine dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunuyor. Adını da bu manzaradan alıyor. Mönüde çıtırlı jumbo karides, patlıcan bohçası, kalamar şiş, sebzeli bonfile sarması, asma yaprağına sarılı levrek gibi birbirinden lezzetli spesiyaller yer alıyor.

Pegasus’u Abbate giydiriyor

Pegasus Havayolları’nın yaklaşık 600 kişilik uçuş ekibi, nisan ayından itibaren Abbate imzasını taşıyan Lorenzo Mazzoli gömleklerle hizmet verecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Malatya, Trabzon, Van ve Lefkoşa’ya, İzmir’den Mardin ve Samsun’a uçuş gerçekleştiren Pegasus kış tarifesiyle dış hat tarifeli seferlere de başladı.

Bahara yenilenerek girmek için

Belek Xanadu Resort Otel’deki Shang-Du SPA, bahara formda ve yenilenerek girmek isteyenlere incelme ve yenilenme programı hazırladı. 1-6 hafta arasında değişen program, kötü beslenme alışkanlıklarından arınıp hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Pakette kişiye özel diyet ve egzersiz, SPA ve detox terapilerinin özel bir kombinasyonu sunuluyor. Aqua Havuzlar, rock sauna, bio sauna, buhar terapi ve Sultan Hamam’ın yer aldığı terapiler ve geleneksel Türk hamamı bakımları, vücut şekillendirme masajları gibi terapi yöntemleri uygulanıyor.

AIMA 10 yaşında

Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AIMA), 10. yaşını kutluyor. Akademide bu yıl İdil Biret yönetimindeki Piyano Masterclass, Pınar Kür yönetimindeki Yazı Atölyesi, Klaus Ager ve Hasan Uçarsu yönetimindeki Bestecilik Atölyesi ve İlhan Usmanbaş seminerleri var.

Magic Life’a yeni yüz

Magic Life, 2007 sezonuna yepyeni bir yüzle giriyor. Otel, tatil kulübünü daha iyi vurgulamak amacıyla logoyu yeniledi. Magic Life Center Genel Müdürü Başak Erel, "Tatil, eğlence ve hareketi simgeleyen yeni logomuz sade olmasına karşın Magic Life’ın tatil konseptini daha iyi yansıtıyor" dedi.

Trenle Tibet Moğolistan, Çin

Devri Alem, 20 yıllık tecrübesiyle sizi sıradışı turlara davet ediyor. Tur seçeneklerinden bazıları şöyle: Burma’yı nehirlerinden, Tibet, Moğolistan veya Çin’i raylar üzerinden keşfedeceksiniz. Toskana’nın ünlü aşçılarının sunduğu yemek kurslarına katılıp Akdeniz Mutfağı’nın inceliklerini öğrenebileceksiniz. Helikopterle kayak yapıp, vahşi yaşamlarının içine dalacaksınız. Devri Alem’in sunduğu dokuz farklı seyahat konseptini ve 110 farklı seyahat alternatifini görmek için www.devrialem.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Fotogezgin.com

Fotogezgin.com, gezi ve fotoğraf meraklıları için yeni bir adres. Site, gezi anıları ve fotoğraflarından oluşuyor. Anasayfa üzerinden gezi yazılarına, dünyanın farklı ülkeleriyle, festivallerle ilgili bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Yarışma ve etkinliklerin duyurulduğu bölümden de yenilikleri takip edebiliyorsunuz. Fotogezgin.com yakında fotoğraf üzerine eğitimler vermeyi de planlıyor. Site gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi seven herkese açık.

Hawaii’den Phuket’e

Marriott Resort ve otelleri; Aruba, Hawaii, Puerto Rico, Phuket’e ve Karayip adalarına kadar uzanan seçenekler sunuyor. Dilerseniz, İspanya’nın inci adası Mallorca’da deniz ve güneşin tadını çıkarıp, dünyaca ünlü boğa güreşlerini izleme fırsatı bulabilirsiniz. Japonya Okiniwa’da ruhunuzu ve bedeninizi yenileyebilir, Bali’de Hindu mistisizmiyle tanışabilirsiniz.

Erken rezervasyona yoğun ilgi

Yerli turist erken rezervasyona yoğun ilgi gösterdi. Hayalindeki tatile daha uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla gitmek isteyenler, erken rezervasyon kampanyalarını yakın takibe aldı. Son 3 yıldır erken rezervasyon yaptıranların yüzde 15-25 arasında değişen indirimlerden yararlandığını ifade eden Club İremtur Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Ulubay, "Müşterilerimizin yüzde 40’ı, erken rezervasyon ile tatile gitmek istediğini belirtiyor. Çünkü tatil rezervasyonunu erken yaptırdıklarında, ciddi anlamda indirim alıyorlar" diye konuştu. Erken rezervasyon fırsatları internet kullanıcılarına da büyük avantajlar sağlamaya devam ediyor. Gezinet.net web sitesi erken rezervasyon kampanyası sunuyor. 23 Nisan tatili için yaklaşık üç hafta önceden yaptığınız otel rezervasyonlarında herhangi bir fiyat artışından etkilenmeyerek mart ayı fiyatlarından yararlanacaksınız.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!