Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2006 00:00

Çiftlere özel 1001 gece SPA

Antalya Concorde Resort&SPA’da bayram ve yılbaşı kutlamaları, Koray Orkestrası’nın özel programıyla başlayacak, revü şov ve havai fişek gösterisiyle devam edecek. Bayramın ikinci günü, "Circus Show" gösteri grubu ve üçüncü gün şarkıcı Ege sahne alacak. Ayrıca her sabah brunch, spor ve animasyon aktiviteleriyle her akşam değişik büfe temaları düzenlenecek. Çiftler için özel olarak tasarlanan 1001 Gece SPA Suiti’nde yenilenip cilt bakımı da yaptırabilirsiniz. (0242 352 26 26)

Günün ilk ışıklarına kadar eğlence

Hillside Su’nun yılbaşı için özel olarak hazırladığı program Orkestra Arias eşliğinde özel gala yemeğiyle başlayıp, DJ performansıyla günün ilk ışıklarına kadar devam edecek. Tatil boyunca tişört boyama ve sushi workshopları, film gösterimleri, canlı müzik performansları ve birbirinden farklı aktiviteler de yapılacak. Ayrıca Sanda Day SPA’da Balili terapistlerin masajlarını deneme imkanınız da var. (0242 249 07 00)

Sanatsal toplantı odaları

Türkiye’nin ilk HIP oteli The Sofa Hotel, İstanbul’un merkezinde bulunan konumu, son teknolojiyle donatılmış 1200 metrekarelik toplantı ve resepsiyon alanıyla, 300 kişiye kadar olan toplantılarınız için ideal bir mekan. Adlarını dünyaca ünlü ressamlar Frida Kahlo, Fernando Botero, Pablo Picasso ve Marc Chagall’den alan toplantı salonlarının dekorasyonu da yine bu ressamların eserlerinden ilham alınarak tasarlanmış. The Sofa Hotel, M katında bulunan toplantı alanı son teknolojiyle desteklenmiş beş adet toplantı salonu ve bir adet yönetim kurulu toplantı odasından oluşuyor.(Bilgi için, 0 212 217 29 99)

Tarih ve kültürün merkezinde yeni yıl

B.W. The President Hotel, yeni yıla İstanbul’un tarih ve kültür merkezinde, Tarihi Yarımada’da girmeyi düşünenler için iyi bir alternatif olabilir. Marmara Restaurant’da düzenlenecek yılbaşı balosunda, DJ, orkestra, oryantal ve folklor grubu var. Mönü yeni yıla giriş tabağı, Akdeniz salatası, kestaneli hindi dolma, iç pilav ve sezon sebzeleri ve limitsiz yerli içkiden oluşuyor. 31 Aralık gecesi otelde kalmak isteyenler için, yılbaşı eğlence programı, konaklama, kahvaltı, fitness center, kapalı yüzme havuzu, saunayı içeren yeni yıl paketi de hazırlandı. (0212 516 69 80)

Kayseri’dekayak keyfi

Kale ve Kapalı Çarşı’nın komşusu olarak konumlanan Hilton Kayseri, Erciyes Kayak Merkezi’ne 20 dakika, Kapadokya’ya 30 dakika mesafede. Hilton Kayseri’de konaklayanlar, her yaş ve düzeydeki kayakçılara uygun Erciyes pistlerinde kayak keyfi yaşayabilecek. Kış sezonu boyunca tek kişilik ve çift kişilik oda fiyatları 125 Euro olan otelde konaklama fiyatına açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, Erciyes Kayak Merkezi’ne günlük transferler ve sağlık kulübü kullanımı dahil. (0352 207 50 00)

Akdeniz ve Vietnam lezzetleri

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, yılbaşı gecesi için Akdeniz Mutfağı’ndan lezzetlerin sunulduğu Olives Restaurant ve Vietnam Mutfağı olan Saigon Club’ta canlı müzik ve özel mönüler hazırladı. Ayrıca Cliffhanger ve Şamdan’da düzenlenen partilerde havai fişek gösterisine, Şamdan DJ’inin müzikleri eşlik edecek. (0252 311 03 03)

Beş gün beş gece

KKTC Merit Crystal Cove Hotel’in yılbaşı ve bayram programı, 29 Aralık akşamı başlayıp 4 Ocak perşembe gecesine kadar devam edecek. 307 oda ve 650 yatak kapasiteli otelin programında fasıl, Kıbrıs gecesi, özel yılbaşı balosu ve Latin geceleri var. Otel’in yılbaşı gecesi sürprizi de Cenk Eren. (0392 821 23 45)

Kartepe sezona hazır

The Green Park Resort Kartepe, kayak tutkunlarına hizmet veriyor. İstanbul’a bir saat mesafede, Kocaeli’nde bulunan oteli özellikle haftasonları tatilleri için tercih edebilirsiniz. Güvenli yolculuk için de Maşukiye’den otele çıkan 17 kilometrelik yol yapıldı, Kartepe’nin yolları sezon içinde hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde tamamlandı. (Bilgi için, 0212 297 21 21)

Alternatif partiler

Adam&Eve, birleşen yılbaşı ve Kurban Bayramı tatilleri için, eğlence dolu bir tatil programı hazırladı. Altı günlük tatil süresince her gün bir sürpriz partinin yer aldığı Adam&Eve’in programında Kerem Görsev, Allen Haris, DJ Suat Ateşdağlı gibi isimlerin yanı sıra, diskoda gece 12’den sonra "GoGo Girls" ve "Ladies Live" partileri de düzenleniyor. Ayrıca altı gün boyunca Hammam, Indoor Pool, DJ Pop, New Year Night ve BigShot gibi alternatif partiler de var. www.adamevehotels.com

Bayramda Küba

Kurban Bayramı’nda VIP Turizm, Küba’ya bir gezi düzenliyor. Halen 50’lerin, 60’ların arabalarını görebileceğiniz şehirde şu an çoğu restorasyonda olan İspanyol sömürgecilerinden kalma mimariyi görmek de mümkün. Centrel Park, Malecon Bulvarı, Valle Sarayı ve Che’nin mozolesi de ziyaret edilecek yerler arasında. (0212 368 48 36)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!