Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2009 00:00

Dört ay içinde yenilendi
Antalya’nın en uzun kumsalı Lara’daki LaresPark Deluxe Hotel, dört aylık restorasyonla yenilendi. Otel 112 bin metrekarelik alana sahip. 650 metrekarelik iki kral dairesi bulunuyor. Farklı kategoride toplam 534 odası var. Beş A’la Carte Restaurant hizmet veriyor. SPA merkezinde bal masajı, Thai ayak ve sırt masajı, kahve peeling’i, Ayurveda masajı gibi alternatifler sunuluyor.
(Tel: 0242 352 00 11)

Yalnız kalplere tatil seçeneği
Club Magic Life bu sene Marmaris ve Kemer kulüplerini single-couple kulübü olarak yeniden biçimlendirdi. Yalnız ya da çift olarak seyahate çıkanlara, balayındakilere yönelik özel yaklaşımlar geliştirildi. İsteyene rahatlama tatili, eğlenceyi sevenlere parti atmosferi sunuluyor. Kemer’de Tai-Chi ya da Chigong yaparak güne başlanıyor. Balık tutarak stres atılıp kreatif atölyesinde boncuk ve farklı materyallerle yetenekler keşfediliyor. Marmaris Magic Life ise sportif ve dinamik bir gün vaat ediliyor. Gece farklı beğenilere yönelik partiler düzenleniyor. Reggae, korsan, paşa, Buena Vista Social Club partileri sürprizlerle süslendi. (Tel: 444 46 66)

Organik kahvaltı
Beykoz Saklıköy’deki Country Hotel & Club, 70 dönümlük alan üzerine kurulu. Otelde binicilikten yüzmeye, futboldan tenise kadar pek çok aktivite müşterilere sunuluyor. Ihlamur ve gürgen ağaçlarıyla çevrili mekanda 10 binden fazla bitki yer alıyor. Kahvaltı sofraları organik ve doğal lezzetlerle hazırlanıyor.
(Tel: 216 434 55 22)

Ücretsiz geziler başladı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından her yıl yaz aylarında düzenlenen “İstanbul Kültür Gezileri” 2009’da da devam ediyor. Gezilerin amacı şehrin tarihi kültür mirasının İstanbullulara tanıtılması. İstanbullu olma bilincinin artırılması. Geziler kapsamında Topkapı ve çevresi, Sultanahmet, Süleymaniye, Yıldız Sarayı, Fatih, Üsküdar ve Eyüp bölgelerinin tarihi ve kültürel zenginlikleri görülecek. Kültür tarihçileri Süleyman Zeki Bağlan ve Cemal Öztürk semtlerin öyküsünü anlatacak. Yaz boyunca her hafta sonu cumartesi günü gerçekleştirilecek gezilere kayıtlar, her pazartesi 09.00-09.30 saatleri arası internet üzerinden, www.kultursanat.org adresinden yapılıyor. Geziler 16 yaşından büyüklere açık. Her gezi için kontenjan sayısı 30 kişiyle sınırlı. Süleymaniye gezisi 20 Haziran, Fatih gezisi 27 Haziran’da yapılacak.

Yaz konserleri
Kıbrıs Kaya Artemis Resort&Casino, havuzlar, business center, SPA, güzellik salonları, 726 oda ve 3 bin metrekarelik Las Vegas tarzı kumarhaneye sahip. Bu sene özel konser programları da hazırlandı. 20 Haziran ve
18 Temmuz’da Serdar Ortaç, 4 Temmuz’da Ajda Pekkan, 15 Ağustos’ta İbrahim Tatlıses sahne alacak. Ayrıca Sortie Beach&Club, İstanbul gece hayatını Kıbrıs’a taşıyacak. (Tel: 0212 444 52 92)

Bikiniye sığma çalışmaları
Sapanca Richmond Nua, korkusuzca bikini giymeniz için üç farklı “Bikini Kampı” paketi hazırladı. Vücut tipinize ve ihtiyacınıza göre en uygun paketi seçip yaza ruhen ve bedenen hazır olarak başlamanız hedefleniyor. Hypoxi sistemi ve Hypoxi menülerle donatılan “Bikini Camp Thong” paketi, selülit bakımları ve pilates seanslarından oluşuyor. “Bikini Camp Slim” paketi toksin atıcı bakımlar, yoga, meditasyon seansları ve egzersiz programlarıyla vücudunuzu şekle sokarken ruhunuzu dinlendiriyor. “Bikini Camp Beauty” selülitli dokunun giderilmesi, toparlanıp sıkılaşmasını sağlayan 75 dakikalık bir bakımla göğüs dekolte biçimlendirici bakımı kapsıyor.
(Tel: 0264 582 21 00)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!