Neco’dan kızlarına sert sözler!

Güncelleme Tarihi:

Neco’dan kızlarına sert sözler
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 16:02

Önceki akşam bir mekanda sahne alan ünlü sanatçı Neco, magazin muhabirlerinin kızları Ayşe Özyılmazel ve Zeynep Özyılmazel'e yönelik soruları duyunca adeta çıldırdı. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Yılların eskitemediği ünlü sanatçı Neco, önceki akşam sahne aldığı mekanda magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakmadı. İşte detaylar…

Ayşe Özyılmazel ile uzun bir süredir küs olan ve 2013 yılında barışan Neco, magazin muhabirlerinin Ayşe Özyılmazel ve Zeynep Özyılmazel hakkındaki sorular karşısında sinirlendi.

Benim Aldığım Kararlara Kaşı Çıkan Sopayı Yer!

Ünlü sanatçı Neco, magazin muhabirlerinin kızları Ayşe Özyılmazel ve Zeynep Özyılmazel hakkındaki sorularına çıldır. Neco; “Bana kızlarımla alakalı soru sormayın. İkisi de cezalı. Önce kim olduklarını bilecek, bana saygı gösterecekler. Benim bir adım, saygınlığım ve otoritem var. Benim aldığım kararlara karşı çıkan sopayı yer!” dedi.

Neco’dan kızlarına sert sözler

Haberin Devamı

Neco Kimdir?

Tam adıyla Tahir Nejat Özyılmazel, namı değer Neco, 1948 yılında Yozgat’ta doğmuştur. Şarkıcı ve oyunculuk yapmaktadır.

Pertevniyal Lisesi mezunu olan Neco, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde birçok kez yöneticilik yapmıştır.

20 Ocak 1975'te Oya Germen ile evlenmiştir. Bu evliliğinden iki kızı vardır: 15 Ağustos 1978 doğumlu Zeynep Özyılmazel ve 24 Ekim 1979 doğumlu Ayşe Özyılmazel.

Neco, 12 Ekim 2007'de Oya Germen'den boşanmış ve 13 Nisan 2008'de İdil Erge'yle evlenmiştir. Bu evlilikten 10 Kasım 2008 tarihinde kızı Leyla doğdu. Yakın bir zamanda da oğlu Ali Nejat dünyaya geldi.

2002-2004 tarihleri arasında üç sezon Tatlı Hayat adlı TV dizisinde Türkân Şoray, Haluk Bilginer ve Çolpan İlhan'la oynamıştır. Sanatçının ayrıca iki de filmi var.

Sanatçının katıldığı tüm yurtiçi ve yurtdışı; yarışma, konser, temsil, konferans, panel, tv programları, yardım içerikli konserler ile kulüp ve dernek çalışmaları kendisine 150 nin üzerinde ödül kazandırmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!