Mezoterapi Nedir?

Güncelleme Tarihi:

Mezoterapi Nedir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 17:37

Mezoterapi, cildi gençleştirmeyi ve sıkılaştırmayı hedefleyen, ayrıca fazla yağı çıkarmak için vitamin, enzim, hormon ve bitki özleri enjeksiyonlarını kullanan bir tekniktir. Cildin doğal elastikiyeti için gerekli olan kolajen ve elastin üretimini uyarmayı amaçlar.

Haberin Devamı

Mezoterapi şu amaçlarla kullanılmaktadır:

  • Kırışıklıkları ve çizgileri azaltmak
  • Gevşek cildi sıkılaştırmak
  • Pigmentli cildi aydınlatmak
  • Mide, uyluk, kalça, kalça, bacaklar, kollar ve yüz gibi bölgelerdeki yağları azaltmak
  • Selüliti azaltmak
  • Vücudu yeniden şekillendirmek

Teknik, cildin orta katmanına (mezoderm) bir dizi enjeksiyon uygulamak için çok ince iğneler kullanır. Mezoterapinin arkasındaki fikir, zayıf dolaşım ve cilt hasarına neden olan iltihaplanma gibi altta yatan sorunları düzeltmesidir.

Mezoterapi, donuk, yorgun görünen cildi ve yüzeysel kırışıklıkları iyileştirmeyi amaçlar, ancak aynı zamanda yavaş kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcı olarak vücudun yaşlanan toksinleri atmasına yardımcı olabilir. Bu yöntem aynı zamanda pigmentasyon sorunlarını ele almak, sivilce izini tedavi etmek için kullanılabilir ve botoks veya dolgu maddeleri gibi diğer estetik tekniklerinin etkilerini arttırmak için birleştirilebilir.

Mezoterapide sonuçlar genellikle altı tedaviden sonra ortaya çıkar ve yeni kolajen ve elastin oluşumuyla zamanla artar. Etkiler genellikle uzun sürelidir ve tipik olarak yaklaşık 12 ay sürer. Tek bir yöntem olarak mezoterapi kalıcı sonuçlar vermez ve yöntemler başlangıçta 1-2 haftada bir uygulanmalıdır. 

Haberin Devamı

MEZOTERAPİYİ DESTEKLEMEK İÇİN KOLAJEN DESTEĞİ ALABİLİRSİNİZ

Vücudunuzda sağlıklı kolajen seviyelerini yükseltmeye yardımcı olmak için kolajen takviyesi kullanabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik

 

 

BAKMADAN GEÇME!