Müzik Dünyası

Güncelleme Tarihi:

Müzik Dünyası
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2007 00:00


En iyi şarkıları tek albümde

Sertab Erener, 10 yılın en güzel şarkılarını "The Best Of Sertab Erener-En İyiler" adlı albümünde topladı. "Vur Yüreğim", "Zor Kadın", "Kumsalda", Türkiye’ye Eurovision’da birincilik getiren "Every way That I Can", "Aşk", "Kim Haklıysa" gibi birbirinden güzel şarkılardan oluşan albüm yakında piyasaya çıkacak. Aysel Gürel, Sezen Aksu, Fikret Kızılok, Fuat Güner, Nil Karaibrahimgil ve Demir Demirkan’ın bestelerinin yer aldığı albümde Erener’in İngilizce, İspanyolca ve Yunanca söylediği şarkılar da olacak.

Beni çekip Youtube’a koymayın

Ãœnlü ÅŸarkıcı Feridun DüzaÄŸaç, önceki gece Ankara Saklıkent’te verdiÄŸi konserde dinleyicilerine "youtube" serzeniÅŸinde bulundu. DüzaÄŸaç, cep telefonlarıyla kayıt yapan müzikseverlere "Lütfen o kayıtları ’Youtube’a koymayın" diye seslendi. DüzaÄŸaç, "Geçen gün siteye girdiÄŸimde burnumu karıştırırken bir görüntü buldum. Çok rahatsız oldum" dedi.ÂUmut ERDEM

Yedi yıl sonra

Rock müziğin ünlü ismi Vecdi Yücalan’ın liderliğindeki Objektif grubunun, "Sokağın Sesi" adlı yeni albümleri, mart ayının son haftası çıkıyor. Yedi yıl aradan sonra ilk kez bir albümle hayranlarının karşısına çıkacak olan grup, daha önce "Tımarlı Hastane" (1990), "Hayal ve Yaşam" (1993), "Kuşkular" (1996) ve son olarak "Künye" (2000) adlı albümlerini çıkarmıştı.

Emel’in seçtikleri

Emel Sayın’ın hayat verdiği klasiklerden oluşan "Emel’in Seçtikleri" adlı albüm çıktı. Sultan Selim Han’ın yazdığı "Abu Tab ile Bu Şeb", Dede Efendi’nin "Gözümde Daim Hayal-i Cana" şarıklarını da bu albümde bulabilirsiniz.

En özel kadına

Ulaş Ay’ın "Sen Dünyanın En Özel Kadınısın" albümü tamamlandı. Ay, albümünün yapımcılığını ve müzik direktörlüğünü üstlendi. Şarkıların düzenlemelerine de kendi imzasını atan şarkıcı, "Aşk Her Zaman Aşktır" şarkısında ise Özgür Yedievli’yle çalıştı.

Bob Dylan şarkıları

"Just Like Tom Thumb’s Blues", "Simple Twist of Fate", "Make You Feel My Love", "All I Really Wanna Do", "Heaven’s Door" gibi unutulmaz Bob Dylan şarkılarını bu kez Bryan Ferry seslendiriyor. 11 şarkının olduğu albüm, "Dylanesque" adıyla çıkacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!