Mutlu Kaya kimdir? İlk kez canlı yayına çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Mutlu Kaya kimdir İlk kez canlı yayına çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 11:47

Katıldığı ses yarışması programında billur sesi ile gündeme oturan Mutlu Kaya, geçtiğimiz yıl silahlı saldırı sonucunda başından yaralanarak zor bir tedavi sürecine başlamıştı. Eski sağlığına kavuşmak için tedavi gören Kaya, ilk kez canlı yayına katıldı.

Haberin Devamı

Mutlu Kaya, ünlü şarkıcı Sibel Can tarafından Diyarbakır'dan İstanbul'a getirilmişti. Programda inanılmaz performans sergileyen ve billur sesi ile milyonları etkilemeyi başaran Mutlu Kaya, 18 Mayıs'ta eski sevgilisi olduğu iddia edilen bir kişi tarafından ablasının evindeyken silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Mutlu Kaya, hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Kaya'nın tedavi süreci oldukça zorlu geçti. Uzun süre yoğun bakımda kalan Mutlu Kaya, eski sağlığına kavuşmaya çalışıyor.

Bugün Mutlu Kaya, ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar'a canlı yayın ile bağlandı. Eski sağlığına tam olarak kavuşamadığı yüzünden ve sesinden belli olan Kaya, yaşadığı zorlu süreci, kırgınlıklarını ve gelecek beklentilerini anlattı. Eskisi gibi düzgün konuşamayan Mutlu Kaya, güçlükle de olsa konuştu.

Haberin Devamı

Mutlu Kaya'nın manevi annesi olduğunu ve her anlamda yanında olacağını söyleyen Sibel Can, Kaya'nın yaralanmasından sonra aileyi hiç aramamakla itham etmişti. O dönemde çok ses getiren bu vefasızlık olayı, çok konuşulmuştu. Mutlu Kaya, Sİbel Can'ın kendisini arayıp sormamasına üzüntüsünü anlattı. Mutlu Kaya, “Ben Sibel Can'ı çok seviyordum. Annem gibi seviyordum. Üzüldüm, çok üzüldüm.” dedi. Mutlu Kaya'nın ablası Dİlek Kaya, “ Sİbel Can'dan maddi olarak hiçbir şey istemedik. Ama, kendisi bizi hiç aramadı bile.” dedi.

Mutlu Kaya canlı yayınla Renkli Sayfalar'daydı!

Mutlu Kaya: İbrahim Tatlıses beni yalnız bırakmadı.

Tedavi sürecinde özellikle İbrahim Tatlıses'in kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını anlatan Mutlu Kaya, “İbrahim Tatlıses, hep arıyor. Öyle bir adam ne Türkiye'de ne de dünyada yok. Onu çok seviyorum. Bana meleksin diyor.” diye konuştu.

Tedavi sürecinde İbrahim Tatlıses, Emrah, Azerbaycan'lı bir iş adamı ve amcaları Kaya Holding gibi kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olan isimlere teşekkür ettiler.

Gelecekten beklentilerini anlatan Mutlu Kaya, “Koşmak, yürümek istiyorum. Sonra da aileme ev almak istiyorum. Ben böyle kalmayacağım, iyileşeceğim. Allah büyük.” dedi.

Haberin Devamı

Mutlu Kaya'yı başından silahla vuran zanlının mahkemesi, 24 Mart'ta gerçekleşecek. Mutlu Kaya, kendisine silahlı saldırıda bulunan kişinin en yüksek cezayı almasını istiyor.

Program sırasında konuk olan Uzman Psikolog Yeşim Akıncı, Mutlu Kaya'nın tedavisini üstlendi. Kaya'nın psikolojik tedavisini seve seve yapacağını söyleyen Akıncı, Kaya'ya yardım eli uzattı.

Fikret Orman: Fizik tedavi masraflarını üstleniyorum.

Maddi sıkıntılar yüzünden devam etmesi gereken fizik tedaviyi devam ettiremeyen Mutlu Kaya için canlı yayında yardım çağrısında bulunuldu. Kaya'nın sesini duyan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, canlı yayına telefon bağlantısı ile katılarak Mutlu Kaya'nın fizik tedavi masraflarını üstleneceğini söyledi. Mutlu Kaya'nın tedavi masrafları için bir yardım gecesi düzenlenmesi planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!