Mustafa beni aldatacak kadar adi bir insan değil

Güncelleme Tarihi:

Mustafa beni aldatacak kadar adi bir insan değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2008 12:07

Gülben Ergen, son dönemde yaşanan tartışmalara açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan ve Atlas bebek fotoğrafları

Gülben Ergen fotoğrafları

Yüz Yüze’ye konuk olan Gülben Ergen, son dönemde yaşanan tartışmalara açıklık getirdi. Eşinin sanatçı olduğunu ve kendisine bir kısıtlama yapmadığını söyleyen Ergen, son zamanlarda basında birlikte görülmediklerini, dolayısıyla 'boşanıyorlar' dedikodularının çıktığını dile getirdi. Mustafa Erdoğan’ın dansçı bir kızla ilişkisi olduğu dedikodusunu hatırlatılması üzerine Ergen, eşinin kendisini aldatacak kadar aşağılık bir insan olmadığını, hamile iken kendisine çok huzurlu günler yaşattığını söyledi.
Kocasına hala aşık olduğunu söyleyen Ergen, eşinin anne-babasına abla ve amca diye seslenmesinin doğallığından kaynaklandığını eşinin de kendi anne-babasına aynı şekilde hitap ettiğini anlattı.
Yılmaz Erdoğan’la kavgalı olmadıkları söyleyen Ergen, birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini, sabahlara kadar muhabbet ederek eğlendiklerini anlattı. Oğlu ile uyumanın her şeyden daha güzel olduğunu söyleyen Ergen, Atlas bebeğin facebook’ta fanlarının olmasının güzel olduğunu ama buna kendisinin bir katkısı olmadığını söyledi.
Hamile kalmak için hiçbir şey yapmadığını söyleyen Ergen, Atlas bebeğin göbek bağını Anıtkabir’e gömüp gömmediğinin sorulması üzerine ‘Hakkımda çıkan en saçma haberlerden biri bu hatta bunun dizilere konu olmasına da çok şaşırdım’ dedi.
Thalia’yı tanımam
Thalia’nın konserinde giydiği kostümün, kendi konserinde giydiği kostümle benzerlik göstermesinin hatırlatılması üzerine Ergen, klip ve konserler için moda dergilerinden kıyafet baktıklarını ve Thalia’yı hiç tanımadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!