Music Box

Güncelleme Tarihi:

Music Box
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 00:00

Birinciler bu gece açıklanıyor

Miller’ın yeni yetenekleri keşfetmek için düzenlediği Miller Music Factory, 6’ncı kez düzenleniyor. Yarışmaya kasım ayından bu yana 2000’in üzerinde parça başvurdu. Ön eleme sonucunda finalistler belirlendi. Ve finale kalanlar için yarışma öncesinde atölyeler düzenlendi. Yarışmanın birincileri bu gece İKSV Deniz Palas’ta canlı performanslarla açıklanacak. Elektronik müzik dünyasının başarılı gruplarından WUFI de sahne alacak. Diğer yıllardan farklı olarak ödüller arasında bu sene mart ayında gerçekleşecek olan Miller Miami 2010’a katılım da var.

Popüler DJ geliyor

Grammy ödülü sahibi DJ Roger Sanchez, 19 Şubat Cuma akşamı Club360’ta performansını sergilemeye hazırlanıyor. New York’ta doğan ancak ailesi aslen Dominik Cumhuriyeti’nden olan Roger Sanchez, salsa, blues, disco, rock, hiphop tarzlarından etkilenerek müziğini yarattı. İlk çalışması Luv Dancin ile S-Man olarak uluslararası arenada tanındı. Chic, Daft Punk, Diana Ross and The Police gibi birçok isme remiksler yaptı.

İNTERNET BAŞARISI YENİ ALBÜM GETİRDİ

Kaçak, Myspace’de 240 bine yakın ziyaret ve 250 bini aşan şarkı dinleme sayısına ulaşarak internetin en popüler gruplarından biri oldu. Ali Seval, Övünç Dan ve Tuncay Mağden tarafından kurulan grup ilk albümü Silahlı ve Tehlikeli’yi geçtiğimiz günlerde tamamladı. Albüm 11 şarkı ve iki remiks çalışmasından oluşuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!