Murat Boz'dan duygu yüklü doğum günü paylaşımı

Güncelleme Tarihi:

Murat Bozdan duygu yüklü doğum günü paylaşımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 10:06

Şu sıralar Aslı Enver ile yaşadığı ilişki nedeniyle magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden olan ünlü şarkıcı Murat Boz, 36. doğum günü için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Küçüklük fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Boz, altına duygusal bir not düştü. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Şu sıralar ‘Kardeşim Benim’ sinema filmindeki rol arkadaşı Aslı Enver ile fırtınalı bir aşk serüveni yaşayan ünlü şarkıcı Murat Boz, önceki gün 36. yaş gününü kutladı.

Oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile mutlu bir birliktelik yaşayan yakışıklı popçu, doğum gününe özel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Murat Bozdan duygu yüklü doğum günü paylaşımı

36. yaş gününde mutluluğunu takipçileriyle paylaşan Boz, sosyal medya hesabını çocukluk fotoğrafını ekleyerek altına da “Her yaşımda yeni bir şey öğrendim… Büyüdüm… Bu yaşımda da hala öğreniyorum… Büyüyorum... İyisiyle kötüsüyle geçiyor zaman… Ama her şeye rağmen yaşamak, yaş almak güzel şey…

Haberin Devamı

Güzellikler gelsin size de sevdiklerinizle... İçinizin titredikleriyle... Bakmaya doyamadıklarınızla... Şükürler olsun... Doğum günümü kutlayan herkese yürekten teşekkür ederim." notunu düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!