Muhteşem Yüzyıl Kösem 21.bölümde dengeler bozuluyor

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21.bölümde dengeler bozuluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 10:43

Perşembe akşamı yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yepyeni bir dönem başladı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yıllar sonrasına gidildi. Yeni oyuncuların kadroya dahil olduğu Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yeni cepheler açılıyor. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'de dün akşam yaşananlar

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21.bölümü ile izleyecisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde sarayda büyük değişim yaşandı.. Şehzade Mustafa yıllar sonra kafesten dışarı çıkacak.. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde yaşananlar.

Kösem’in yönetiminde sarayda yepyeni bir düzen kuruluyor. Safiye Sultan, Kösem’in iktidarına son vermek için saraya çok özel bir cariye gönderiyor. Şehzade Osman ile Şehzade Mehmed arasında yeni bir rekabet başlıyor. Şehzade Mustafa yıllar sonra kafesten dışarı çıkıyor! Ancak haremdeki ilk gecesinde öyle bir olay yaşanıyor ki Halime ve Dilruba şok oluyor! Halime, oğlunun hastalığına şahit olurken, Dilruba kardeşini kurtarabilmek için büyük bir risk alıyor ve hiç tanımadığı biriyle suç ortaklığı yapmak zorunda kalıyor. Hümaşah ile İskender arasındaki kuvvetli bağ şüpheleri üzerlerine çekiyor

Haberin Devamı


Karşınızda Hanedan-ı Ali Osman

Yeni oyuncuların kadroya dahil olduğu Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yeni cepheler açılıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni bölümünde Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, Burak Dakak, Şener Savaş ve Ahmet Varlı katılacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni oyuncuları
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in bu haftaki bölümünde izleyici Kösem’in çocuklarının, Dilruba’nın ve Şehzade Mustafa’nın büyüdüklerini görecek. Sultan Ahmed’in kararıyla esaretten kurtulacak olan Şehzade Mustafa ruh sağlığı bir hayli bozuk olarak saraya yerleşecek. Dilruba ile evlenecek olan Kara Davut da taht savaşlarında kilit rol üstlenecek.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Her cephenin bir taht namzeti var
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde taht için verilecek savaş görülmemiş bir seviyeye çıkıyor. Bir yanda Sultan Ahmed ve Kösem Sultan’ın her biri taht adayı şehzadeleri, bir yanda Halime Sultan ve Dilruba Sultan’ın yıllardır süren kafes hapsinden “hayali arkadaşlarla” çıkan Şehzade Mustafa’sı, diğer yanda ise Safiye Sultan ve Hümaşah Sultan’ın kayıp şehzadesi İskender.

Hanedan, taht için verilecek en sert savaşlardan birine sahne olacak
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde Dilruba’yı Öykü Karayel, Kara Davut’u Mustafa Üstündağ, Şehzade Mustafa’yı Boran Kuzum canlandıracak. Kösem Sultan ise kızları Ayşe Sultan, Fatma Sultan, Gevherhan Sultan ve Atike Sultan yanı sıra dört şehzadesi ve Taner Ölmez’in canlandırdığı manevi oğlu Şehzade Osman ile gücüne güç katacak. Kösem Sultan’ın en büyük oğlu Şehzade Mehmed’i ise Burak Dakak canlandıracak.

Haberin Devamı

Safiye Sultan savaş açıyor
İskender’in kayıp oğlu olduğunu öğrenen Safiye Sultan, şu an için bu bilgiyi İskender’den saklasa da tüm adımlarını buna göre atacak. Sultan Ahmed’e suikast hazırlıkları yapan Safiye Sultan, amacına ulaşmanın çok yakınında.

 

BAKMADAN GEÇME!