Mutşeme Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mutşeme Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 23:54

Muhteşem Yüzyıl Kösem heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Sultan Ahmed'in ölümünden sonra sarayda işler karşıtı. Kösem, Sultan Osman'ı tahta çıkarmak için bir plan yaptı. Kösem taht planları yaparken kendisine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem'in hayranları dizinin yeni bölüm fragmanını merak etti ancak fragman henüz yayınlanmadı

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 25. Bölüm izleyenleri bir sürpriz bekliyordu. Sultan Ahmed'den sonra tahta kim geçecek? Kösem'in, Sultan Ahmed'in ölümünden sonra kurduğu inanılmaz plan ne? İşte Muhteşem Yüzyıl KÖsem 25. Bölüm ile iligli detaylar haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 25. BÖLÜM İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sultan Ahmed'in ölümü saraydaki herkesi sarsacak en çokta Kösem'i. Herkesin aklında olan soru ise yeni padişah kim olacak? Dizinin 24. bölümünde ölen Sultan Ahmed'e can veren Ekin Koç'ta diziye veda ediyor. Başarılı oyuncu Ekin Koç dizinin ilk gününden beri rolüne hakim bir şekilde ilerledi. Sultan Ahmed'in ölümü sosyal medyada büyük ses getirdi. Twitter'da gündemde olan #SultanAhmedinVedası etiketi trend oldu. 

KÖSEM'İN SÖZÜ

Sultan Ahmed'in ölümünden sonra Valide Sultan olmak isteyen Kösem, bundan sonra Sultan Ahmed'le nikahlı değil Devlet-i Aliyye'yle nikahlıyım diyerek olaylara el koyacaktır. Kösem Şehzadesi Osman'ın tahta çıkması için elinden gelen herşeyi yapacak. Padişah kim olacak? Kösem oğlu Osman mı, Halime oğlu Mustafa mı?

Haberin Devamı


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 25. BÖLÜM FRAGMANI!



MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM'DE BİR DEVİR KAPANDI!

Sultan Ahmed son günlerini yaşıyor. Ahmed’i kaybetmekten korkan Kösem, Ahmed’i iyileştirebilmek için her yolu deniyor. Ahmed, İskender’in şehzade olduğunu öğreniyor. İskender derdest edilip Ahmed’in önüne getiriliyor. Safiye oğlunu kurtarabilmek için kendi canını ortaya koyuyor. Ahmed, İskender hakkında şok bir karar veriyor. Şehzade Mustafa’nın durumuna tanık olan Ahmed kahroluyor. İki kardeşin hesaplaşması herkesin yüreğini dağlıyor! Ölümü kabullenen Ahmed, Kösem’e çok kıymetli bir hediye veriyor. Sultan Ahmed ile Kösem Sultan’ın nikahı kıyılıyor! Hayatının en mutlu sabahına uyanan Kösem büyük bir acıyla kavruluyor. İki aşık birbirlerine ilk kavuştukları yerde veda ediyor! Sultan Ahmed, ölümü sevdiği kadının kollarında karşılıyor. Ahmed’in emaneti Kösem’i derinden sarsıyor. Sevgilisinin zamansız ölümüyle Kösem için hayat duruyor! 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmed’in öleceğini kabullenmeyen Kösem, saraya yetenekli Yahudi bir hekim getirir. Kösem hekimin yaptığı ilaçla Ahmed’in iyileştiğini sanırken, gerçek başkadır. Ahmed adım adım ölüme yaklaşmaktadır.
Sultan Ahmed, İskender’in Safiye Sultan’ın oğlu olduğunu öğrenir. Safiye merhametine sığınmak için son bir kez Ahmed’in karşısına çıkarken, Ahmed İskender hakkında ağır bir hüküm verir.
Saraydan kaçmak isteyen Şehzade Mustafa, Ahmed’in yüreğini ağzına getirir. Kardeşinin çektiği acıya tanık olan Ahmed, oğullarının arasındaki husumete bir son vermek ister.

Mutşeme Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı


KÖSEM'İN YASI

Ölümü kabullenen Ahmed, Kösem’e son bir hediye verir. Bu büyük aşk bir nikahla taçlanır.. Aşıkların birbirine kavuştuğu büyülü gecenin ardından, Kösem hayatının en acı sabahına uyanır.
Sultan Ahmed en büyük hayali, yegane aşkı Kösem’in kollarında son nefesini vermeden, Kösem’e değerli bir emanet bırakır. Ahmed’in ölümüyle darmadağın olan Kösem’in kışı başlar.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 24. BÖLÜM FRAGMANI!

BAKMADAN GEÇME!