Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. son bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. son bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 21:23

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı niteliğinde çekilen Muhteşem Yüzyıl Kösem, geçtiğimiz hafta yayınlanan 8. bölümü ile yine izleyenleri ekranları başına kilitleyerek reyting rekorları kırdı. Sultanların savaşının başladığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm fragmanları da yayınlandı.

Haberin Devamı

Yayınlanan 8. bölümü ile izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getiren dizi, yine izleyenleri merakta bırakarak bölümü tamamladı.

Nefes kesen 8. bölümün ardından izleyenler 9. bölüm 1. ve 2. fragmanını merakla bekliyorlardı. Bugün Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Peki; Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölümünde neler yaşanacak?

Baş rollerini, Beren Saat, Hülya Avşar ve Ekin Koç’un paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil, Tülin Özen, Gülcan Arslan, Nadir Sarıbacak ve Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 9. BÖLÜM FRAGMANI (1)

Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. bölümde Kösem Sultan köşeye sıkışıyor. Yaptığı planla babasını tehlikeye atıyor. Yeni bölüm yine heyecan dolu olacak.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 9. BÖLÜM FRAGMANI (1)

Yayınlanan 8. bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Safiye Sultan ve Kösem Sultan arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Bu savaşın galibi kim olacak? İşte detaylar…

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. Bölümde Neler Oldu?

Beren Saat’in (Kösem) dahil olması ile reyting rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, dün akşam yayınlanan 8. bölümü ile yine tüm izleyenleri ekranları başına kilitledi.

Bu Hafta Sultanlar Savaşı Başladı!

Kösem Sultan ve Safiye Sultan arasında soğuk bir savaş başlamıştır. Bu savaşın galibi kim olacak? Sultan Ahmed ve Kösem aşkın doruklarındayken, Safiye kendisine meydan okuyan Kösem’e gözdağı verir.

Celalilerin elinden kaçmayı başaran Zülfikar, payitahta döner. Raşa’nın yaşadığını haber alan Ahmed, onu kurtarmak için Celaliye baskın düzenler.

Ahmed’in kimseye haber vermeden payitahttan ayrılması Handan ve Kösem’i endişelendirirken, Safiye’nin beklediği fırsat eline geçer. Haremi ateşe vermenin vaktidir. Öyle bir oyun kurar ki Handan ve Halime karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

Korkularının kurbanı olan Handan korkunç bir hata yapar ve Safiye’nin eline büyük bir koz verir. Kösem’in müdahalesi ile sarayda oyun yeniden kurulur. Geçmişten gelen sürpriz biri Fahriye’nin karşısına çıkar. Fahriye ise; Derviş’i ölüme götürecek sırrı öğrenir.

Safiye Sultan ve Kösem Sultan arasında artık kılıçlar çekilmiştir. Kösem’in en büyük zaafını ele geçiren Safiye Sultan Kösem’i can evinden vurur.

Handan’ın yaptığı geri dönülmez hata, büyük bir tufanın habercisidir. Safiye ise Kösem’i darmadağın edecek kozu ortaya çıkarır. Kösem, ya Safiye’ye boyun eğecek ya da canından olacaktır!

TV ekranlarının fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem, her Perşembe, saat 20:00’de TV ekranlarında.

BAKMADAN GEÇME!