Muhammet Kayku kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Muhammet Kayku kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 14:26

TV8'in ilgiyle izlenen programı Fenomen'in yarışmacılarının kim olduğu merak ediliyor. Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı programın yarışmacısı Muhammet Kayku kimdir? İşte Muhammet Kayku hakkında merak ettikleriniz.

Haberin Devamı

Muhammet Kayku,1991 yılında doğdu. İstanbul'da yaşıyor. Üniversiteye hazırlanan genç oyuncu, eğitimlerini tamamladıktan sonra, bir çok dizi, sinema, reklam, tiyatro oyunlarında yer aldı.

MUHAMMET KAYKU KİMDİR?

Muhammet Kayku kimdir


Kayku, profosyonel olarak fotomodellik ve aynı zamanda profosyonel fotoğrafçılıkla yapıyor. Muhammet, insan ilişkileri en iddialı olduğunu söylüyor. Muhammet bu konu hakkında, “fenomen, taktiklerin oyunu ise, bu oyunun kralı benim çünkü kızları kullanmak benim için zor olmayacaktır’’ dedi.

Pozitif kişiliği ile çevresinde mutlu insanların olmasindan keyif aldığını söylemesine rağmen kıskanç yanının da olduğunu belirtiyor. Muhamet Kayku, “rakiplerim gülen yüzüme aldanmasın, bu sadece buzdağının görünen yüzü’’ diyor.

"FENOMEN" İN YARIŞMASININ KONUSU NEDİR?

Muhammet Kayku kimdir

Haberin Devamı

Kendilerine güvenen 12 yarışmacı bir yandan sosyal medya takipçilerini arttırmaya çalışırken bir yandan da hafta içi her gün 8 saatlerini geçirecekleri evde hem birbirlerini tanımaya çalışacak hem de kendi içlerinde haftanın “Fenomen”ini seçecekler. Her hafta Fenomen seçilen bir yarışmacı ise büyük ödülün sahibi olacak.

Yarışmacılar ayrıca kendi aralarında elenen kişiyi de oylarıyla belirleyecek. Gitmesi için en çok ismi yazılan kişi, eve ve hayallerine veda edecek. Elenen yarışmacının yerine hiç ekran deneyimi olmayan ya da oyuncu - sunucu gibi tanınmış rakipler de gelebilecek.

BAKMADAN GEÇME!