GeriSebze Yemekleri Narlı Parmesanlı Brüksel Lahanası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Narlı Parmesanlı Brüksel Lahanası

Narlı Parmesanlı Brüksel Lahanası
Abone Olgoogle-news

Sofranıza nefis bir zeytinyağlı dokunuşu yapmaya ne dersiniz? Narlı parmesanlı Brüksel lahanası yemeğinize renk katacak!

  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk

Yapımı için malzemeler

  • 600 g Brüksel lahanası
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 çay bardağı nar tanesi

Kullanılan ürünler;

  • Arçelik Ankastre Fırın

Narlı Parmesanlı Brüksel Lahanası Nasıl yapılır?

  1. Brüksel lahanalarının dış kabuklarını soyun, iyice yıkayın.
  2. Ardından ikiye bölün ve derin bir kapta zeytinyağı, tuz, karabiber ile karıştırın.
  3. Yağlı kağıt serdiğiniz Arçelik Ankastre Fırın tepsisine lahanaların kesik tarafı alta gelecek şekilde dizin.
  4. Önceden ısıttığınız Arçelik Ankastre Fırın'da 200 derecede 25 dakika pişirin.
  5. Bu sırada nar tanelerini ayıklayın.
  6. Pişen Brüksel lahanalarını toz parmesan peyniri ve limon suyuyla karıştırın.
  7. Üzerine nar tanelerini ekleyin.
  8. Afiyet olsun!

Sponsorlu İçerik