Son Güncelleme:
Mantar kavurma tarifi
Bol soğan ve baharatlı mantar kavurma tarifini sizin için derledik.
Yapımı için malzemeler
Malzemeler:
- 300 g kültür mantarı
- 1 adet büyük boy soğan
- 1,5 yemek kaşığı tereyağı
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- Yarım çay kaşığı karabiber
Üzeri için; - Kıyılmış maydanoz
Kullanılan ürünler;
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak
Mantar kavurma tarifi Nasıl yapılır?
Tarif:
- Mantarlarınız kirliyse soyarak temizleyin ve bütün halde bırakın.
- Soğanın ise kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayın.
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan tavada tereyağını eritip mantar soğan, sarımsak ve baharatları ekleyin.
- Ara ara karıştırarak mantarlar yumuşayana ve kokusu çıkana kadar sotelemeye devam edin.
- Mantar kavurmanız hazır.
- Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
Sponsorlu İçerik.