GeriEt Yemekleri Kuzu pirzola tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kuzu pirzola tarifi

Kuzu pirzola tarifi

Nefis bir akşam yemeğinde fırınlanmış kuzu pirzolaya ne dersiniz?

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk

Yapımı için malzemeler

Malzemeler:

 

1 kg kuzu pirzola
4 adet domates
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
Üzeri için;

Biberiye

 

Kullanılan ürünler; 

 

·       Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti

·       Arçelik A Fry Ankastre Fırın

Kuzu pirzola tarifi Nasıl yapılır?

Tarif:

 

  1. Öncelikle Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti ‘nin içine domatesleri koyup çalıştırın.
  2. Ardından büyük bir cam kasenin içine pirzola, domates sosu, karabiber, tuz ve kekiği ekleyip iyice karıştırın.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisinin içine soslu pirzolaları dizin.
  4. Önceden ısıtılmış 200 derecelik Arçelik A Fry Ankastre Fırın da 40 dakika pişirin.
  5. Kuzu pirzolalarınız hazır.
  6. Üzerine biberiye serperek sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

Sponsorlu İçerik.