Mucize Doktor'un yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor'da bu hafta neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktorun yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı Mucize Doktorda bu hafta neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2019 19:34

Mucize Doktor'un merakla beklenen 15. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölüme dair ipuçlarını veren Mucize Doktor'un yayınlanan fragmanına, bağış gecesi balosuna Ali ve Nazlı'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Hastaneye gelen Doktor Ela ise bir vaka konusunda Ferman ile anlaşmazlığa düşecek. Peki, Mucize Doktor'da bu hafta neler olacak? İşte, Mucize Doktor yeni bölüm 2. fragmanı.

Haberin Devamı

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor, 19 Aralık Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanacak. İlgiyle takip edilen Mucize Doktor'un 15. bölümünde Ferman ile Beliz'in arasında ipler kopacak. İşte, Mucize Doktor 15. yeni bölüm tanıtım fragmanı ve özeti.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Berhayat Hastanesi’nde iki yenilik vardır. İlki; Kıvılcım’ın hazırlıklarını Beliz’den gizli yürüttüğü bağış gecesinin balosu sonunda gelip çatmıştır. İkincisi; özel bir vakada uzmanlık sunmak için hastaneye gelen Doktor Ela’dır. Ali, yabancı insanların arasına girmekten çekinir ve baloya gelmek istemez. Ama Kıvılcım’ın planı uyarınca Tanju, Ali’yi baloya gelmeye zorlar. Diğer tarafta Doktor Ela ve Ferman tedavisini üstlendikleri vakayla ilgili çabucak fikir ayrılığına düşerler ve aralarında rekabet başlar. Balo gecesinin hazırlıkları doludizgin sürerken hastane ahalisi geceye birlikte gidebilecekleri birini arar; aşıklar yüzleşir, kimi kalpler kırılır. Ve bütün o karmaşanın tam ortasında Ali, abisinin neşterini kaybeder. Balo gecesinde gizli bir tehlike onu beklemektedir ve Ali’nin neşteri olmadan bunu atlatması imkansızdır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!