Modacı gözüyle futbolcular

Güncelleme Tarihi:

Modacı gözüyle futbolcular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2003 00:47

Türkiye-İngiltere maçında oyunun heyecanı kadar, sahada mücadele eden futbolcuların stilleri de milyonlarca izleyicinin ilgisini çekti. Özellikle Beckham, Tugay, Rüştü, Bülent, İlhan ve kaleci James, saç stillerinden giydikleri formanın rengine kadar, her yönleriyle göze batıyorlardı.

Ünlü futbolcuların stillerini iki ünlü modacıya sorduk.

CENGİZ ABAZOĞLU

KENDİLERİNE ÖZEN GÖSTERİYORLAR

RÜŞTÜ REÇBER

Fonksiyonel bir stil

Fiziği düzgün bir futbolcu. Saçları da uzun ve bantlarla topluyor. Ayrıca fonksiyonel de. Zaten gençler arasında da böyle bir akım var; gömleklerine ya da üzerlerine giydiklerine uygun bantlar takabiliyorlar.

İLHAN MANSIZ

Kendine iyi bakıyor

Çok beğeniyorum. Vücudu düzgün olduğu için giydiklerini çok iyi taşıyor. Kendine de zaman ayırdığı inancındayım. Bunu da yansıtıyor zaten.

SERGEN YALÇIN

Klasik bir çizgisi var

Daha klasik bir yapısı var. Genç olmasına rağmen, seçtiği bir stili var. Saç şekli de öyle fazla model olabilecek bir şekilde olmadığından sanıyorum daha klasik bir tarzı tercih etmiş durumda.

DAVID JAMES

Her şeyiyle yapay

İngiliz kalecinin stilini hiç beğenmedim. Oldum olası hem kadında, hem erkekte yapay görüntülerden hoşlanmıyorum. James'in saçı da çok yapaydı.

DAVID BECKHAM

Gerçek star

Bir popçu kadar, ünlü bir manken kadar dikkat çekiyor. Tam anlamıyla bir star. Beckham, starlığı, kendine bakımdan, saç stilinden giyimine kadar, tüm gereklilikleriyle en iyi biçimde kendine yakıştırıyor. Sporcu olduğu için de vücudu her kıyafeti en iyi şekilde taşıyabiliyor ve yakıştırıyor. Beckham'ın ilk yarıda saçları tepeden topluydu, ikinci yarıda tamamen topladı saçlarını. Bu da kendiyle ne kadar ilgilendiğini ve ne kadar güvendiğini, aslında bakımlı olduğunu gösterir.

DİLEK HANİF

ÇİZGİLERİNE AVRUPA’DA SIK RASTLANIYOR

DAVID BECKHAM

Fazla farklı değil

Saç stili, genelde Avrupa'da sıkça rastlanan bir trend. Bu saç tarzını kullanan çok erkek var Avrupa'da. Gözümün alışık olduğundan mıdır, bilmiyorum bana fazlaca farklı gelmedi. Sanıyorum, Avrupa'da bir hayli yaygın olan bu trendi futbolcular sürüklüyor.

SERGEN YALÇIN

Her zamaki gibiydi

Sahada klasik olanlar da vardı, mesela Sergen. Alıştığımız haliyleydi, her zamanki gibiydi.

İLHAN MANSIZ

Kendine özgü bir stil

Kendine özgü bir stili var. Çünkü yurtdışında pek rastlamadım doğrusu. Eskisini bilmediğim için de yeni saç stili olumlu yönde mi, bilemiyorum. Ama saçların arkaya

toplanması stili, çok fazla kullanılıyor.

RÜŞTÜ REÇBER

Görüntüsü Avrupalı

Rüştü olsun, Tugay olsun, Kaptan Bülent olsun, görüntü olarak daha Avrupalı. Ama özellikle uzun saçlı erkeklerin, futbol maçları sırasında saçlarını toplamasının daha çok zorunluluktan kaynaklandığını düşünüyorum.

DAVID JAMES

Kendi tercihidir

Avrupalı insanlar bu tarz değişikliklere çok açıklar. İstediklerini, kendi üzerlerinde uygulayabiliyorlar. Kaleci James, çok dikkat etmedim ama saçlarına farklı bir tarz uygulamış. Doğal değil tabii, ama, kimse de ona farklı gözle bakmaz. Kendi tercihidir der, geçer.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!