Moda şöleni başladı

Güncelleme Tarihi:

Moda şöleni başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2013 04:23

İstanbul’da bir hafta boyunca moda rüzgârları estirecek olan İstanbul Moda Haftası, dün Gizia defilesiyle başladı.

Haberin Devamı

MODA tutkunlarının merakla beklediği İstanbul Moda Haftası, dün Kuruçeşme Arena’da “Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Presented by American Express” adıyla start aldı. Etkinliğin ilk defilesini Gizia gerçekleştirdi. Merve Büyüksaraç, Didem Soydan, Ebru Öztürk gibi ünlü mankenlerin görev aldığı defilede, markanın reklam yüzü Tuğçe Kazaz da dört farklı tasarımla podyuma çıktı. 2005 yılında din değiştirip Hıristiyan olan, daha sonra yeniden İslamiyet’e döndüğünü ve artık beş vakit namaz kıldığını açıklayan Kazaz, bu konuyla ilgili soruları yanıtlamamak için gün boyunca gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. Muhabirlere “Ben işimi yapmak istiyorum, beni rahat bırakın” diye tepki gösteren Kazaz, daha sonra defile alanını terk etti. Organizasyonun ilk gününe damgasını vuran isim ise Didem Soydan oldu. Kulisteki tuvaletlerde sifonların çalışmamasına tepki gösteren ünlü manken, Twitter’ına “Tuvaletlerin sifonu çalışmıyor, çöpler birikti. Çişimi tutarak defileye çıkamam” yazdı.

Tapınaktan podyuma
Moda haftası, Beste Gürel’in solo defilesiyle devam etti. “Tapınaktan Podyuma” temalı defilede Bangkok etkilerinin hakim olduğu 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonu tanıtıldı. Koleksiyonunda Bangkok’un canlı gece hayatını, mistik havasını ve iç huzurunu yansıttığını söyleyen Gürel’in defilesini izleyenler arasında Seren Serengil de vardı.

Haberin Devamı

* Beste Gürel’in “Wat Pho” adlı koleksiyonu, Bangkok’un mistik havasını podyuma taşıdı.

* Tuğçe Kazaz’ın baş manken olarak podyuma çıktığı Gizia defilesinde Merve Büyüksaraç, Didem Soydan, Ebru Öztürk gibi ünlü mankenler de görev aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!