Moda dünyası bunları konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda dünyası bunları konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2007 00:00

ÇAĞLA ŞİKEL’İN ACQUAVERDE’NİN YENİ YÜZÜ OLDUĞUNU

Dünyaca ünlü stil markalarını bünyesinde barındıran Acquaverde, 2007 ilkbahar-yaz koleksiyonu için Çağla Şikel ile anlaştı. Çağla Şikel önümüzdeki günlerde stil editörlüğünü de kendisi yapacağı Acquaverde çekimleri için kamera karşısına geçecek. Şikel’in Madonna, Jessica Alba, David Backham gibi starların markası Acquaverde için nasıl pozlar vereceği konuşuluyor. Ben iyi olacağına, Türk insanı üzerinde etki yaratacağına eminim. Zira Şikel, Hürriyet’in internet sitesinde yapılan bir yarışmada Türkiye’nin en beğenilen mankeni seçildi.

ELAİDİ’NİN WEAR DERGİSİNE ÇIKTIĞINI

Tasarımcı Mehtap Elaidi’nin markası Elaidi, Avrupa’nın en önemli moda dergilerinden Wear tarafından bu sezon takip edilmesi gereken tasarımcılar listesine girdi. Listede John Galliano, Veronique Branquinho, Christian Lacroix, Kenzo ve Bernard Wilhelm gibi tanınmış saygın moda tasarımcıları bulunuyor. Mehtap Elaidi bu dergide yer aldığını Özlem Süer’den öğrenmiş. Şöyle anlatıyor: "Dergiyi her ay alırım ama bu ay almamıştım. Özlem’le yolda karşılaştık. ’Gördün mü Wear seni seçmiş’ dedi. Çok heyecanlandım. Hemen son sayısını elde edip hangi ürünü seçtiklerini görmek istedim. Benim de en çok sevdiğim parçalardan birini, beyaz retro tarzı bir şalvar pantolonu seçmişler."

KOTON’UN MIAMI FOTOĞRAFLARINDAKİ SIFIR BEDENLERİ

Koton 2007 ilkbahar-yaz kataloğunu Miami’de çekti. Genel olarak beğendim ama bir fotoğrafa takıldım. İşte bu kare. Sizce de mankenler bir tuhaf değil mi? Çok zayıf, çok ince, haddinden fazla sıfır beden gözüküyorlar. Oysa ki Koton bir Türk markası. Zara ve Mango’da large, x-large bulunmadığı dönemde basenli, göbekli kadınların hayatını o kurtardı. Reklam kampanyalarında bize daha yakın bedenleri kullanması gerekmez mi? Bakın İngiliz mağazalar zinciri John Lewis’e; mayo reklamlarında 40 beden kullanma kararı aldılar. Ne kadar iyi tepkiler aldı.

VURAL GÖKÇAYLI’NIN MEME KANSERİ YARARINA YAPTIĞI DEFİLEYİ

Avon’la Sağlığa Yolculuk Projesi kapsamında, Vural Gökçaylı 27 Şubat 2007 Salı akşamı Conrad İstanbul’da bir defile düzenliyor. Defile kapsamında Vural Gökçaylı’nın koleksiyonundan özel tasarım pembe bir tuvalet ile Efe Mücevher tarafından özel olarak bu gece için üretilen çok değerli Lava yüzük de açık artırmayla satışa sunulacak. Siz de meme kanserini desteklemek ve harika bir defile izlemek isterseniz biletler Biletix’te satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!