Moda dünyası

Güncelleme Tarihi:

Moda dünyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2006 00:00

ARZU KAPROL’Ü

Bu kadar işe nasıl yetişiyor bilmiyorum. Türkiye Güzellik Yarışması’nda finalistlerin kıyafetlerini hazırladı. Eyşan Özhim’e şahane iki kostüm yaptı. Her sezon Network kadın koleksiyonu için çalışmaya devam ediyor. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda Salome oyununun kostümlerini hazırladı. Mövenpick Otel’de düzenlenen İsveç Gastronomi Festivali için çikolatadan elbise bile yaptı. Son olarak bir dans koleksiyonu hazırladığını duydum, meraklandım. Siz de merak ettiniz mi? Yakında bu sayfalarda.

GÜZEL TRENDSETTER’I

5. yılını kutluyor. Doğum günü özel sayısında güzelliği bir kavram olarak ele aldı. Fotoğrafçıların güzellik çekimlerine, güzellik editörleri ile güzellik üzerine sohbetlere, mimarların seçtiği güzel çalışma ortamlarına, yaratıcılardan güzellik iksirlerine ve eski güzellik kraliçelerine yer verdiler. Yine uzun uzun bakılacak, okunacak ve arşivlenecek bir dergi yaptılar.

KORAY MALHAN’IN BİL’S GÖMLEĞİNİ

Endüstri tasarımcısı Koray Malhan, Bil’s için beyaz gömlek tasarladı. "Bir Gömlek" adındaki ürün, düğmesiz. Amaç, zamanı kısıtlıkişilerin bir tişört giyme zamanında şık bir gömleğe sahip olmalarını sağlamak.Fotoğrafta "Bir Gömlek" giymiş, Koray Malhan’ı görüyorsunuz.

DOLGUN SAÇLI ERKEKLERİ

Erkeklerin göz altı kremi sürmesi, yüzlerini nemlendirmesi artık çok olağan. Şimdilerde saç dolgunlaştırıcılarına taktılar. Vichy’nin serumlarını kullanıyorlar. Son olarak Clinique’in serumu da Türkiye’de satılmaya başlayınca bayram ettiler. Serumda meyan kökü ekstresi ve kafein var. Fiyatı ise 50 YTL.

EKOSE İKİLİYİ

Tasarımcı Alexander McQueen ve Sarah Jessica Parker, New York’taki Metropolitan Müzesi’ndeki Costume Institute’ün bu yılki galasına kırmızı ekoseler içinde geldiler. Gecenin ruhuna en uygun giyinen onlardı. Çünkü bu yılki gala "Anglomani: İngiliz Modasında Gelenek ve Ötesi" başlığını taşıyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!