Moda

Güncelleme Tarihi:

Moda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Couture altına terlik

Bu yıl transparana yer vermeyen modacı yok gibi. Üstelik transparanı çok özel kıyafetlerde, değişik şekillerde görebilirsiniz. Bir mayonun etrafını çevrelemiş de olabilirler, sadece şal olarak da karşınıza

çıkabilirler.

MAKYAJSIZ OLMAZ

Kıyafetiniz muhteşem, ayakkabılarınız şık, saçlarınız

taranmış olabilir, ya makyajınız? Geceleri gümüş ve altın renkleri gözler, koyu dudaklarla gezmeye ne dersiniz?

Son yılların en gözde kumaşlarından biri, transparan. Onu göğüs dekoltesinde, sırtta, eteklerde veya şal olarak görebilirsiniz. Dünyanın ünlü tasarımcılarının kişiye özel çizgilerinde, couture dikimlerinde transparanla karşılaşmamak mümkün değil. Özellikle siyah renk çok popüler. Transparanla birlikte makyajda da koyulaşma var. Hem göz hem de dudak makyajı gündüzün aksine alabildiğine koyu.

Ya bu transparan elbiselerin altına? İsterseniz plaj terliklerinizi giyin. Yakıştırabiliyorsanız, kimsenin itirazı yok. Ancak süslü terlikleri, özellikle dantellileri hatta transparan kumaşlardan hazırlanmış olanlarını da tercih edebilirsiniz. Yeter ki, ayrıntılara özen gösterin, kıyafetiniz üzerinizden dökülmesin!

TOP MODELLER DE ÜTÜLER

Dünyanın en güzel ve özel couture elbiselerini taşıyan top modeller de ufak ayrıntılara dikkat eder ve fotoğrafta görüldüğü gibi omuzlarından aşağıya kayabilecek kadar yumuşacık olan transparan şallarını ütülerler. Kıyafet, Dolce & Gabbana koleksiyonundan.

HAYATIN ÖRGÜLERİ

Kafes kafes örgülerle bezeli, kolsuz, omuzları açıkta bırakan, kendinizi güzel hissetmenizi sağlayacak bir elbise. Son yılların modacısı Narciso Rodriguez tasarımı. Elbisenin altına giyeceğiniz mavi terliklerle plaja gider gibi, partilere katılabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!