METÄ°N YILDIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Güncelleme Tarihi:

METİN YILDIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 12, 2011 15:29

BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız, Çorum’un Osmancık İlçesi’nde kaza yaptı.

Haberin Devamı

KAZA SONRASI FOTOÄžRAFLAR   Â

METÄ°N YILDIZ ÖLÃœMDEN DÖNDÃœ / WEB TV    Â

Metin Yıldız, 34 REM 58 plakalı otomobiliyle İstanbul’dan memleketi olan Ordu’nun Fatsa İlçesi’ne giderken, Çorum’un Osmancık İlçesi’nde kaza yaptı. İlçenin Danışmazlar Köyü yakınlarında otomobilinin direksiyon kontrolünü yitiren Yıldız, yoldan çıkarak ağaçlara çarptı. Kazada yaralanan Metin Yıldız, ambulans ile Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk açıklamaya göre Metin Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtildi.

SAÄžLIK DURUMU Ä°Yİ  Â

Çorum Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Musa Zorlu, sevilen oyuncuyu ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başhekim Zorlu, oyuncunun ciddi bir sağlık probleminin bulunmadığını, ancak her ihtimale karşın yarın sabaha kadar hastanede gözetim altında tutulacağını söyledi. Metin Yıldız, bazı arkadaşlarının kendisini arayarak "Ölüm haberlerin çıktı" dediğini belirterek, "Ölsem ben şimdi nasıl konuşacağım" diyerek espri yaptı.

Çok ciddi bir kaza geçirdiğini, ifade eden Yıldız, hastaneye getirilişinde yaşadığı ilginç bir olayı da "Bir de ilginç bir şey yaşadım. Şaka şeyler yaşarız kaza dahi olsa. Kan revan içinde geldim hastaneye ve girdiğimde herkes şunu söylüyordu: ’Aaa çok güzel hareket.’ Oysa hiç güzel hareket değildi" sözleriyle anlattı.

Yıldız, otomobilde yalnız olduğunu dile getirdi. Yıldız, "Kazayı neredeyse bütün ayrıntılarıyla hatırlıyorum. Araç en son bir ağacın üzerindeydi, çok ciddi bir kaza geçirdim. Hayatımdaki ilk kazamdı. Korkunç bir şeymiş. Bu yüzden daha dikkatli olmayız, başta ben. Sağlık durumumda ciddi bir şey yok. En kısa zamanda kendime gelip kaldığım yerden devam edeceğim. Bir de gezmeyi çok seven bir adamım. Bu biraz bana engel olacak. Biraz da yazmak istediğim şeyler vardı, onları yazacağım. Filmimi bitiririm belki bu arada" diye konuştu.
 

       Â

  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!