Meryem Uzerli Almanya'ya dönmek istedi!

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerli Almanyaya dönmek istedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 20:38

Muhteşem Yüzyıl dizisinden 'Tükenmişlik Sendromu'na girmesi sebebiyle ayrılan ünlü oyuncu şimdi de Gecenin Kraliçesi dizisinin düşük reytinglerinden dolayı zor günler geçiriyor. Uzerli'ye yeni bölümler için 50 bin lira indirim teklif edildi.

Haberin Devamı

Ekranların seksi güzellerinden Meryem Uzerli, rol aldığı Gecenin Kraliçesi dizisinin reyting sıralamalarında yükselişe geçememesi nedeniyle diziyi bırakıp Almanya’ya dönmek istedi. Peki güzel oyuncu neden dönmek istiyor? İşte detaylar…

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Meryem Uzerli, şimdilerde TV’nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi’nde Murat Yıldırım ve Uğur Polat gibi güçlü oyuncular ile başrolleri paylaşıyor.

Dizinin her bölümü için 170 bin TL alan güzel oyuncu 13 bölümün ücreti olan 2 milyon 200 bin TL’yi peşin almıştı.

Bu hafta 7. bölümü ile ekranlara gelen Gecenin Kraliçesi dizisinin bir türlü reytinglerde başarıyı yakalayamaması Meryem Uzerli’nin zor günler geçirmesine sebep oldu. Bunun üzerine bir de kanal tarafından gelen anlaşmış olduğu ücret üzerinden 50 bin liralık indirim talebi güzel oyuncuyu isyan ettirdi.

Haberin Devamı

Kanal güzel oyuncuya dizisinin bundan sonraki bölümleri için 50 bin lira indirim teklifi yaptı. Gelen bu indirim teklifini geri çeviren Uzerli sonun da isyan bayrağını çekti.

Bunun üzerine bir süre kafasını dinlemek üzere Almanya’ya gitmek istedi. Ancak yapım şirketi, oyuncunun bu isteğini kabul etmedi. Moralsiz bir şekilde dizi çekimlerine devam etmek zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!