Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur Arasında Alyans Krizi Çıktı

Güncelleme Tarihi:

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur Arasında Alyans Krizi Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 15:29

Başarılı popçu Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Merve Boluğur arasında yaşanan alyans kavgası ortalığı karıştırdı. Merve Boluğur, eşi Murat Dalkılıç’ın alyans takmadığını öğrenince çok sinirlendi. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti bugünlerde kıskançlık krizleri yaşıyor. Yaşanan bu kıskançlığın sebebi ise Murat Dalkılıç’ın yüzük takmaması.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz aylarında Adile Sultan Yalısı’nda gerçekleşen muhteşem bir düğün şöleni ile dünya evine giren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti bugünlerde biraz kıskançlık krizleri yaşıyor.

Murat Dalkılıç’ın alyans takmadığına çok sinirlenen Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’ın evliliklerini hafife aldığını öne sürdü. Bir süre önce alyans yüzüğünü çıkartan ünlü sanatçı Murat Dalkılıç “alyans rahatsız edici bir aksesuar, takmak istemiyorum” dedi. Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Merve Boluğur, “evliliği ciddiye almıyor” sözleriyle öfkelendiğini belli etti.

Yaşanan alyans krizi sonrasında birkaç kez ayrı görüntülenen ikili akıllara “Ayrıldılar mı?” sorusunu getirdi. Önceki gün bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Dalkılıç, samimi açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin “Neden yüzük takmıyorsunuz?” sorusu üzerine yakışıklı popçu “Evlendiğimi herkesin bildiğini düşünüyorum. Alyanslar da benim bildiğim kadarıyla evliliği belli etmek için takılan bir aksesuar o yüzden ben evli olduğumu çok fazla belli etmeye ihtiyaç duymadım. Elime saat, yüzük falan takamıyorum.” açıklamalarında bulundu. Murat Dalkılıç’ın yaptığı bu açıklamalarına sinirlenen Merve Boluğur eşine “Sen evliliğimizi ciddiye almıyor musun?” diyerek isyan etti.

Haberin Devamı

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur Arasında Alyans Krizi Çıktı

Murat Dalkılıç Kimdir?

7 Ağustos 1983 İzmir doğumlu Sırrı Murat Dalkılıç, Türk pop sanatçısı ve oyuncu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Dalkılıç, ilk EP albümü Kasaba’yı 2008 yılında çıkarmıştır. Sonrasında 2009 yılında Pardon ve La Fontaine isimli şarkılarını hayranları ile buluşturmuştur. 2010 yılında ise ilk stüdyo albümü olan Merhaba’yı çıkaran Dalkılıç, kısa sürede başarısını zirveye taşımıştır. 2011 yılında Grup Hepsi ve Volga Tamöz ile düet yapan ünlü şarkıcı 2012 yılında Bir Güzellik Yap isimli albümünü piyasaya sunmuştur. Günümüzde ise son olarak 2014 yılında çıkardığı Daha Derine adlı albümü halen satışta.

Haberin Devamı

Yine 2014 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan Söyle Söyleyebilirsen isimli bir yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Dalkılıç, ardından Sil Baştan isimli bir TV dizisinde rol almıştır.

10’dan fazla ödülü bulunan başarılı popçu 24 Ağustos 2015 tarihinde ünlü oyuncu ve model Merve Boluğur ile dünya evine girmiştir.

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur Arasında Alyans Krizi Çıktı

Merve Boluğur Kimdir?

16 Eylül 1987 yılı İstanbul doğumlu olan Merve Boluğur, Türk model, sinema ve dizi oyuncusu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim alan Boluğur, kariyerine ilk olarak Acemi Cadı isimli dizide Ayşegül karakteri ile başladı. Bu dizi ile kısa sürede tanınan güzel oyuncu sonrasında Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl dizilerinden rol alarak başarılı bir zirve yapmıştır. 2012 yılında Rexona markasının reklam yüzü olan Merve Boluğur, 2014 yılında Maybelline NewYork’un ilk Türk marka yüzü olmayı başarmıştır.

Haberin Devamı

Kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 yılında ünlü popçu Murat Dalkılıç ile evlendi.

BAKMADAN GEÇME!