Merve Aydın'ın babası Ufuk Aydın'dan ücret açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Merve Aydının babası Ufuk Aydından ücret açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 15:26

Merve Aydın'ın haftalık aldığı ücret iddialarıyla ilgili konuşan baba Ufuk Aydın 'Ben bile Merve'nin ne kadar aldığını bilmiyorum, amcası nasıl bilecek' diyerek söylentilere tepki gösterdi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün internette çıkan bir habere göre şans eseri gazetecilerle karşılaşan Merve Aydın'ın bir tatlıcıda çalışan amcası iddiaya göre çok özel açıklamalarda bulunmuştu ve Survivor All Star yarışmacısı Merve Aydın'ın haftalık ne kadar ücret aldığını ağzından kaçırmıştı. Merve Aydın'ın hesabına haftalık 15.000 TL yattığını iddia edilmişti.Merve Aydın'ın babası Ufuk Aydın ise bu iddiaları tamamen yalanladı.

'BEN BİLE BİLMİYORUM'
Hurriyet.com.tr'ye konuşan Ufuk Aydın yayınlanan haberlere çok üzüldüğünü belirtti. Ufuk Aydın; Merve'nin aldığı ücreti kendisinin, annesinin, kardeşinin ve hiç kimsenin bilmediğini zaten Merve'nin Acun Medya tarafından aldığı ücreti söylemesinin yasak olduğunu ekledi. Ufuk Aydın ayrıca, internette yapılan bu haberi kimin yaptığını araştıracağını ve o kişiyi dava edeceğini; davayı kazandığı takdirde ise parayı Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacağını ekledi.

Haberin Devamı

Merve Aydının babası Ufuk Aydından ücret açıklaması

SURVIVOR YARIŞMACILARININ ÇOCUKLUK HALLERİ

MERVE AYDIN KİMDİR?

Survivor All Star yarışmacılarından Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy'de doğdu. Aslen Ordulu olan Survivor Merve, Özel Doğa Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Basketbolcu bir erkek kardeşi vardır. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir'de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu.

Merve Aydının babası Ufuk Aydından ücret açıklaması

Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin'de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra'da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

Haberin Devamı

Merve Aydın ‘VAR MISIN, YOK MUSUN?’DA YARIŞIRSA…

Merve Aydın iki 500 bin pezoyu da kutularda açtırdı. Biri Turabi diğerini ise Serenay tarafından açılınca şansı da yaver gitmedi. Hamdi Bey’in ilk teklifi ise 1100 pezo olunca Merve Aydın ‘yokum’ dedi. İşte o anlar…

MERVE AYDIN'IN "YOK BÖYLE DANS" PERFORMANSI

Survivor ünlülerin en iyi yarışmacılarından olan Merve birleşme partisinde yaptığı dans gösterisi ile göz doldurdu.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ÜNLÜLER BÖREK TEPSİSİNİ YALAYARAK YEDİLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!