Menekşe'den daha güçlüyüm

Güncelleme Tarihi:

Menekşeden daha güçlüyüm
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2008 17:23

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, birbirine çok yakışan güzel bir çift. Çok güzel bir kadın ve yakışıklı bir erkek aşık olmuş, evlenmiş.

Haberin Devamı

SEDEF AVCI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İdeal bir çift olmuşlar. Yedi senedir beraberler, üç buçuk yıl önce de evlenmişler. Manken, fotomodel ve oyuncu her ikisi de. Sedef Avcı, “Menekşe ile Halil” dizisinin yıldızı. Şu aralar çok izleniyor ve çok beğeniliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile uyumlu bir ikili oldular. İyi bir oyuncu olarak kariyerine devam etmek istiyor. Kıvanç Kasabalı’nın da önümüzdeki ay oyuncu olarak bir dizi projesi var.

HELLO!: Önce tanışma hikayenizi öğrenebilir miyiz?
Kıvanç Kasabalı: Temmuz’da evleneli üç buçuk sene olacak ama yedi sene önce tanıştık. Sedef, 2001’de Türkiye Güzellik Yarışması’na girmişti. Aynı ajansta olmamıza rağmen o zamana kadar tanışmamıştık. Yarışmada Sedef’in kavalyesiydim. Orada bakıştık o kadar, yarışma bittikten sonra başladı her şey. Yoğun bir programa girmiş Porto Rico’ya gidiyordu yarışma için. Ben de ona havaalanında sürpriz yaptım beraber gittik.
HELLO!: Sizi etkileyen ne oldu?
K. Kasabalı: Duruluğu ve sadeliği. Orada 20 tane kız vardı, ama o farklıydı. Sedef o dönem yoğun çalışmıyordu, okulu vardı, ajansta da hiç görmemiştim. Yedi yaş var aramızda ama benim üniversite de onunla aynı zamanda bitti. Askere gittim, döndüm, o yaz da evlendik.
Sedef Avcı: Karşılıklı o anki elektrik etkiledi. Daha önce de ben onu biliyordum, o beni bilmiyordu. O şekilde dikkatimi çekmemişti.
HELLO!: Aşk evliliği yaptınız tabi.
S. Avcı: Zaten o yaştayken aşk dışı evlilik düşünemezdim ama şimdi bakıyorum gerçekten mantıklı bir şey yapmışım. Doğru insanı bulduktan sonra onu kaybetmemek gerek çünkü böyle bir zamanda sana değer veren, seven ve saygı duyan birini bulmak gerçekten zor.
K. Kasabalı: Bizimki tam bir aşk evliliğiydi. Taşlar yerine oturdukça ne kadar doğru bir evlilik yaptığımızı daha net anlıyorum. Allah bozmasın, günümüzde yaşanan ilişki ve evlilikler gerçekten zor. Bunu etrafımızdan iyi analiz edebiliyoruz. O yüzden şanslı çiftlerdeniz.
HELLO!: Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?
K. Kasabalı: İnsan hayat koşullarıyla paralel olarak planlamada da zorlanıyor. Yoğun bir tempodayken çocuk sahibi olalım diyemiyoruz. Bence Sedef için de benim için de öyle bir zaman gelecek ve o duyguyu içimizde hissedeceğiz.
S. Avcı: Birbirimize bile zor zaman ayırırken böyle bir sorumluluğun altına girmek bencilce olur. Kariyer açısından bir yere gelmek istiyorum ve ondan sonra çocuk düşünürüm gibi geliyor.
HELLO!: Mütevazı yaşamayı seven bir çiftsiniz.
K. Kasabalı: Böyle bir yaşam tarzımız var. Bundan ödün vereceğimizi düşünmüyorum. Bu, insan yapısıyla da alakalı. Aileden de gelen bir şey. Bunun yaptığınız işle alakası olduğunu düşünmüyorum.
S. Avcı: Biz hep böyleydik. İkimiz de böyle bir yapıya sahibiz.
 HELLO!: İşinizde hanginiz daha kıdemli?
S. Avcı: Tam 10 senedir Gaye Sökmen ile beraber çalışıyorum. Üniversite döneminde ara vermiştim, yaklaşık altı senedir bu yoğun tempoya geldim. Kıvanç daha eski.
K. Kasabalı: Ben de 12 senedir Gaye Sökmen ile çalışıyorum. Artık bir aile gibi olduk. Sedef’e göre tabi daha kıdemliyim bu işlerde ama o, birlikteliğimizden bu yana benim kadar tecrübe kazandı. Bunda katkım olduğunu düşünüyorum.
HELLO!: Zaman zaman podyumda da buluşuyor musunuz?
S. Avcı: Diziden dolayı pek zamanım olmuyor, çok az defileye çıkıyorum. Eskisi kadar defile de yok.
K. Kasabalı: Sektör gerçekten öldü gibi. Özellikle erkekler için çoktan ölmüştü. Bazen güzel işlerde bir arada oluyoruz.
HELLO!: Birlikte dizi teklifi geliyor mu?
S. Avcı: Daha öyle bir teklif gelmedi. Yaprak Dökümü’nde iki bölüm beraber oynadık. Kıvanç orada oynarken ben de konuk oyuncu olarak kız kardeşini oynamıştım. Güzel bir anı oldu. Aynı projede olmayı pek tercih etmiyoruz, zor.  
HELLO!: Menekşe’yi kendinize yakın hissediyor musunuz?
S. Avcı: Menekşe ile benzer yanlarımız ve ona kattığım şeyler var. Naifliği, kırılganlığı, hassas oluşu ortak yönlerimiz. Ama ben ondan daha güçlüyüm. Küçük yaştan beri kendi ayaklarımın üzerinde durduğum için güvenim kuvvetli. Menekşe de yavaş yavaş Halil sayesinde ayakları üzerinde durabilen biri olmaya başlayacak. Onu da güçlü, kendine güvenen biri olarak görmek istiyorum.
HELLO!: Halil ile olan ilişkisi için ne söylersiniz?
S. Avcı: Menekşe ile Halil’in ilişkisi gerçekten çok saf. Bu dönemde böyle bir ilişki bulmak çok zor. Bu kadar uzun süre birbirlerine zarar vermemek adına, dokunmadan yaşadıkları aşk insana dudak ısırtan cinsten. Sürekli engel çıksa da aşkları öyle kuvvetli ki hiç yılmıyorlar.
HELLO!: Kıvanç Tatlıtuğ ile kimyanız uyuştu mu?
S. Avcı: O elektriği yakalayamazsan inandırıcılığı da o kadar zor oluyor. Ortak dili konuştuğun zaman her şey çok rahat, eğlenceli oluyor. Şanslıyım, anlaşabildiğim bir partnerim var.
HELLO!: Geleceğe dair hedefleriniz neler?
S. Avcı: Oyunculuk alanında kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu işi çok seviyorum, yapmak istediğim çok şey var. Sinemada da yer almak istiyorum. İlk filmim Mart’ta vizyona girecek. Beyazperde çok farklı. İnsanı başka bir boyuta götürüyor. Ortak hedeflerimizde var tabi. Kendimize ait güzel bir ev almak istiyoruz. En yakın planımız bu. Bir de dünyayı gezmek.
HELLO!: Sevgililer Günü’nü kutlar mısınız?
S. Avcı: Hayırrr! Tamamen ticari buluyorum. Formaliteden hediye almak çok sıkıcı ve samimi değil. Sıradan bir günde gelen küçük bir sürpriz daha değerli bence.
K. Kasabalı: Sevgililer Günü’nün bizim için bir önemi yok. Ummadığı anda hediye almak karşındakini şaşırtıyor ve daha mutlu ediyor.
HELLO!: Kendinizle ilgili nasıl tespitleriniz var?
S. Avcı: Birbirimizi tasvir etsek daha güzel olur. Kıvanç çok sakin bir insan. Hiçbir işini aceleye getirmez. Ben daha tez canlıyımdır. Ona rağmen hiç geç kalmaz. Evden çıkacağımızda Kıvanç hep son dakika hazır olur. Kapıda hazır bekleyen hep ben olurum. Geç kaldığını görmedim ama beni bazen strese sokar. Onun dışında gayet uyumlu bir insandır. Muhabbeti çok eğlencelidir. İnsanı güldürür. Onunla zaman geçirmekten hiç sıkılmazsınız. Aşırı hırsları olan biri değildir. Sakin ve huzurlu bir yaşam onun için en önemli şeylerdir.
K. Kasabalı: Sedef de sakin bir yapıya sahip. Ama bazen panik olabiliyor. Ama onu bu konuda sakinleştirdim. İnsanlarla ilişkilerine önem verir. Kırılgan bir yapıya sahiptir. Kolay kolay kırılmaz ama biri gerçekten kırarsa onu silebilir. Güzel yemek yapar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!