Mayıs Kraliçesi bitiyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Mayıs Kraliçesi bitiyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 22:17

Bir süredir çeşitli söylentilere konu olan sevilen dizi Mayıs Kraliçesi’nin akıbeti belli oldu. Mayıs Kraliçesi 2 Şubat'ta yayınlanacak 11. bölümden sonra yayından kaldırılacak. Dizinin oyuncularından Hatice Aslan’dan olay yaratan açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Salı günlerinin vazgeçilmez dizilerinden biri olan Mayıs Kraliçesi hakkında alınan karar herkesi şaşırttı. Televizyon dünyasının sevilen dizisi ekranlara veda ediyor.

Salı akşamları izleyicisi ile buluşan Mayıs Kraliçesi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlanmamış, kanal akışından da kaldırılması herkesi üzmüştü.

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği ve ekranların güzel oyuncularından Yağmur Tanrısevsin, Samet Sırmalı, Ahmet Olgun Sünear, Burak Hakkı, Derya Şensoy ve Hatice Aslan gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı sevilen dizide her hafta Salı günü ekranlara geliyordu. Ancak yaşanan son durum takipçileri üzdü. Dizinin 11.bölümünün gününde yayınlanmaması ve yayın akışında yer almaması sonucu yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Gerek oyuncun kadrosu gerek sırlarla dolu senaryosu ve dram yüklü sahneleri ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Mayıs Kraliçesi dizisinin 11. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Onun yerine Salı günü dizi saatinde "Son Çare Bodyguard" filmi Tv'de ilk kez yayınlanacak.

Haberin Devamı

Mayıs Kraliçesi, 2 Şubat’ta yayınlanacak 11. final bölümüyle izleyiciye veda edecek.

İftarlık Gazoz filminin gala gecesine katılan dizide rol alan usta oyunculardan Hatice Aslan, bazı önemli açıklamalarda bulundu.

Aslan, "Elimize final niteliğinde bir senaryo geldi. Herkes kendi işini yaparsa sorun kalmaz. Senaryo yazarımız çok az, kimse kendi işini yapmıyor. Senaristlerin önü açılmalı, herkes kendisi yazmak istiyor” diyerek yönetim kadrosuna sitem etti.

Mayıs Kraliçesi 10. bölüm fragmanı

BAKMADAN GEÇME!