Mayıs Kraliçesi final yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Mayıs Kraliçesi final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 17:13

Salı akşamları Show Tv’de ekrana gelen Mayıs Kraliçesi, 2 Şubat’ta yayınlanacak 11. bölümüyle izleyiciye veda edecek. Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Show TV'de Salı akşamları yayınlanan ‘Mayıs Kraliçesi’, 2 Şubat Salı günü final yapacak. Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesini anlatan Mayıs Kraliçesi'nin kadrosunda Yağmur Tanrısevsin, Samet Sırmalı, Ahmet Olgun Sünear, Burak Hakkı, Derya Şensoy ve Hatice Aslan yer alıyor.

Kanalın web sitesinde dizinin tanıtım görselinde final bölümünün Salı günü saat 21:45’de yayınlanacağı bilgisi bulunuyor.

“Mayıs Kraliçesi”nin 10. Bölümünde şunlar yaşanmıştı: Nehir’in İstanbul’dan gitmesini engelleyen Oğuz, Nehir’e cazip bir teklifle gelmiştir. Nehir Sencer’in şirketinden istifa eder ve Oğuz’la birlikte pervane atölyesinde çalışmaya başlar. Kimse Nehir kadar iyi pervane yapamayınca Sencer ve şirketi de Nehir’e muhtaç kalır. İhtiyacı olan pervane için Nehir’e muhtaç olan Sencer, Nehir’i şirkete geri getirmenin yollarını arar. Sinsi bir plan yapan Sencer, Nehir’i ikna edebilecek midir?

Öte yandan gün geçtikçe Alper’le daha fazla yakınlaşan Dilara, Bora’yı son derece sinirlendirmektedir. Dilara ve Alper’in ilişkisine onay vermeyen Bora, bu ilişkiyi engellemesi için Asu’ya ısrar eder. Asu Dilara’yı engelleyemezse, Bora, Asu’nun öz annesi olmadığını Dilara’ya söyleyecektir. Nehir’in öz yeğenleri olduğunu öğrenen Yiğit ve Ceylin, bunu Asu’ya söylemek için bir plan yaparlar. Bu gerçeği söylemeden önce, Sencer’in tutuklanması gerekmektedir! Sencer’in Asu’dan önceki karısını, yani Bora ve Dilara’nın gerçek annesini herkes öldü bilmektedir. Ancak Sencer’in eski karısının aslında yaşadığı ortaya çıkar. Bu sırrı ortaya çıkaran Bora’nın, büyük bir planı vardır! 

Haberin Devamı

MAYIS KRALİÇESİ 10. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!