Mahsun'dan piyano resitali

Güncelleme Tarihi:

Mahsundan piyano resitali
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2007 00:00

Son günlerin en çok konuşulan Türk filmi “Beyaz Melek” ekibi, Yunus Günce’nin sunduğu "MTV eksTRa"ya katıldı.

Haberin Devamı

Mahsundan piyano resitali
MTV Türkiye ekranlarında "Sevgi, insanoğlunun asla yarına ertelenmeyecek en büyük ve en görkemli eylemidir" teması üzerine çekilen, son günlerin en çok konuşulan Türk filmi “Beyaz Melek” ekibi, (Mahsun Kırmızıgül, Erol Günaydın, Tomris Oğuzalp, Ali Sürmeli, Lale Belkıs) Yunus Günce’nin sunduğu MTV Türkiye’nin özel programı "MTV eksTRa"da, filmin sahne arkasını ve tüm merak edilen soruları, eleştirileri konuştu. Filmin diğer oyunucularının bant kayıtlarıyla katıldığı programda Mahsun Kırmızıgül, ilk filmiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu, eleştirileri yanıtladı.

Mahsun Kırmızıgül, "Altı yaşımdan beri sinema sevdalısıyım. Sinemayı sevdiğim için bu işi yaptım, bir hayalimi gerçekleştirdim. Sinema bundan sonra da benim için bir macera değil" dedi. Filminde mesaj kaygısı taşımadığını, filmi izleyen herkes de sadece bir duygu oluşturmayı hedeflediğini ve bunu başardığını, izleyiciyi zorlamadan bu duygusuyla başbaşa bırakmak gerektiğini de ekledi. "Sinemacı kimliğiniz açısından 'küçümseniyor' olmak canınızı sıktı mı?" sorusuna Kırmızıgül, “Ben en iyi cevabımı filmimle verdim aslında. Yüzde yüz kabul gören hangi sanatçı var ki Türkiye’de. Beni de kabul etmeyenler olduğu gibi çok takdir edenler de var” dedi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb165cf018fbb8f8aa3469
Filmle ilgili “duygu sömürüsü” eleştirilerine yanıt veren Erol Günaydın, "Bizim yaşları anlatan başka film yok. Yolda ya da farklı yerlerde karşılaştığınız yaşlılar da filmdekinden farklı değil. Hayatın gerçeği bu ve böyle gösterilmesi gerekir. Teknolojik gelismeyle birlikte toplum olarak duygusallıgımızı yitirdik, aslnda biz duygulu bir toplumuzdur" dedi. Mahsun Kırmızgül ise, “Sinema eleştirmenleri tarafından olumlu karşılandık, Film şu an kapalı gişe oynuyor. Eleştirilere en iyi yanıt budur aslında. Senaryoyu da kendim yazdığım için tüm karakterleri yaşayarak yönettim. İyi bir araştırma yaptım filme başlamadan önce. Görmediğim gerçekleri filmime koymadım. Bu gerçekler var ve bizim ülkemizde de yaşanıyor” dedi.

Haberin Devamı

Filmin diğer oyuncularından Tomris Oğuzalp, “ Çok iyi bir setti, Mahsun’un performansı beni çok şaşırttı. Bizi bizden iyi tanıyor adeta” derken Lale Belkıs, “Çok heyecanlandım, çok iyi bir setti ilk filmini yapan biri için.Sevgi, saygı, sevecen, sıcak ve anlayışla geçen bir setti. Çok inanarak birlikte olduk” diyerek filmle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Mahsun Kırmızıgül, senaryosunu yazdığı aynı zamanda yönettiği ve rol aldığı “Beyaz Melek” filminin müziklerini, çello eşliğinde piyanoda seslendirdi. Ayrıca Kırmızıgül, çok sevdiği Sezen Aksu’nun “Sen Ağlama” şarkısını da piyano eşliğinde söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!